Izbor za majicu - sezona 2013.
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Izbor za majicu - sezona 2013.
No, nemojte me zajebavat.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Suko
- Site Admin
Nista Medojedni. Propo ti glas.
Jel ovo bilo "tu mač gemišta"? U svakom slučaju EPIC!Medojedni jazavac je napisao/la:glasam za majicu br.2
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
sto je sa majicama u zgu? oce bit neko skupljanje ili se dogovorimo sa osobom kod koje su majice da se nademo?
- Siniša
- Kontakt:
Thanks my friends!!!

Slike jesu malo lošije
Zadnja izmjena: Siniša, dana/u 25 srp 2013, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ako si ih naručio bez poštarine, preuzimanje je bilo prije nekih dva tjedna i koliko se sječam bila je obavijest na forumu .. ako si ih naručio s poštarinom (i nisi se javio da bi ih ipak preuzeo osobno prije dva tjedna), onda će doći poštom.ante003 je napisao/la:sto je sa majicama u zgu? oce bit neko skupljanje ili se dogovorimo sa osobom kod koje su majice da se nademo?
Stigla i meni majica
Naravno, bačena ispred vrata... Hrvatska pošta...
Kad uđete jednom u neki ured i vidite jednog uredskog pacova u LZS majici, to sam ja
Naravno, bačena ispred vrata... Hrvatska pošta...
Kad uđete jednom u neki ured i vidite jednog uredskog pacova u LZS majici, to sam ja
Those who stand for nothing fall for anything.
Nisam narucio s postarinom a nisam bogme niti vidio nikakvu obavijest na forumu. Nema me bas precesto na forumu ali kad sam dosao sam gledao da li pise igdje ista o tomeBertone je napisao/la:Pa ako si ih naručio bez poštarine, preuzimanje je bilo prije nekih dva tjedna i koliko se sječam bila je obavijest na forumu .. ako si ih naručio s poštarinom (i nisi se javio da bi ih ipak preuzeo osobno prije dva tjedna), onda će doći poštom.ante003 je napisao/la:sto je sa majicama u zgu? oce bit neko skupljanje ili se dogovorimo sa osobom kod koje su majice da se nademo?
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
@mist, ne vjerujemo ti, hoćemo slike. 
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe