careShicy je napisao/la:preimenujte temu u "Patnje mladih Archera"
Instalacija Archa
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Instalacija Archa
jebate, priko 8 stranica ga samo instaliraju...
Ma koje patnje nek ne ide lagano cd kroz prozor ka helikopterShicy je napisao/la:preimenujte temu u "Patnje mladih Archera"
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
@Shicy: to šta si ti bija nesposoban instalirat, ne znači da je patnja 
@domi: skripta je funkcionalna, ali još traži sitne dorade. Za probu u virtualci će jako dobro poslužit, ali ne bih ti preporučio instalaciju na pravi hardver preko nje, bar dok malo "ne uđeš u shemu" s archom.
Dakle, oprezno s ovim: https://github.com/Cooleech/Arch-Install-Script
Upute kako je pokrenuti dajem zasebno. Ovisi o tome gdje ćeš imati spremljenu skriptu (USB stik na kojem je i live arch ili neki drugi komp, npr. host ako se radi o virtualci).
@domi: skripta je funkcionalna, ali još traži sitne dorade. Za probu u virtualci će jako dobro poslužit, ali ne bih ti preporučio instalaciju na pravi hardver preko nje, bar dok malo "ne uđeš u shemu" s archom.
Dakle, oprezno s ovim: https://github.com/Cooleech/Arch-Install-Script
Upute kako je pokrenuti dajem zasebno. Ovisi o tome gdje ćeš imati spremljenu skriptu (USB stik na kojem je i live arch ili neki drugi komp, npr. host ako se radi o virtualci).
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
stvarno imate volje se sa tim zaje****** 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
nemam više odustao sam u minutizole052 je napisao/la:stvarno imate volje se sa tim zaje******
zole052 je napisao/la
moj covjekdomi je napisao/la:nemam više odustao sam u minutizole052 je napisao/la:stvarno imate volje se sa tim zaje******
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
I onda kažu "lini dalmatinci"zole052 je napisao/la:moj covjekdomi je napisao/la:nemam više odustao sam u minutizole052 je napisao/la:stvarno imate volje se sa tim zaje******
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
nismo mi lijeni samo ne radimo, po nasem misljenju, nepotrebne korake 
@Cooleech ma dođi ti nama u Rijeku pa ćeš nam instaliravat 
Zadnja izmjena: domi, dana/u 20 stu 2013, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
zole052 je napisao/la