Ubuntu Phone
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: TOP TEMA: Ubuntu vijesti
Mobitel bi mi trebao stići danas ili sutra jer je po tracking codeu u Hrvatskoj.

Its here
Prije svega - uživaj!
E sad ispitaj molim te malo jel ima kakvu podršku za Exchange ActiveSync i kako radi navigacija? Jel ima samo online ili i offline navigaciju?
Kakvi su doživljaji općenito?
E sad ispitaj molim te malo jel ima kakvu podršku za Exchange ActiveSync i kako radi navigacija? Jel ima samo online ili i offline navigaciju?
Fino.. kako reče Abnormal, uživaj i zabavi se novim telefonom, a kad se nakon tjedan - dva vratiš na forum
, napiši koju (možeš i recenziju pa ćemo objaviti na naslovnici
)
Nisam još gledao navigaciju osim Nokia HERE, pogledati ću ovih dana što sve ima. Što se ostalog tiče tek sam ga upogonio, mobitel kao mobitel je za te novce ok, izrada, ekran i slično. Čim sam ga spojio na Internet mi je javio da ima updateova, skinuo, rebootao se i reinstalirao, to mi je veliko osvježenje u odnosu na updateove na AndroiduAbnormal je napisao/la:Prije svega - uživaj!![]()
- vision
- Spol: ♂
Sretno i uživaj, iako još koja slika ne bi bila na odmet 
Recenziju sam i obećao pa ću se potruditibertone je napisao/la:Fino.. kako reče Abnormal, uživaj i zabavi se novim telefonom, a kad se nakon tjedan - dva vratiš na forum, napiši koju (možeš i recenziju pa ćemo objaviti na naslovnici
)
Moram napraviti bolje slike sa fotoaparatom, ove koje sam slikao sa mojim S2 su ispale dosta loše zbog slabog osvijetljenjavision je napisao/la:Sretno i uživaj, iako još koja slika ne bi bila na odmet

Screenshotovi.