Novi ubuntu smisao za humor
Dostupna beta Ubuntu 10.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Dostupna beta Ubuntu 10.04
Evo instalirao betu u vmware i muka mi od mac os i pink boje i taman kad si mislim maknuo, eto my computer ikona isto
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
Suko je napisao/la:Danas će vam se možda otvoriti Ubuntu Music store
stiglo prije 1h vremena
Edit:Bootanje od pojave ubuntu logo-a 15 sek za nevjerovati
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Jesi što pazario? 
Sve što slušam od jazzrocka bluesa i samog jazz-a imam ,a kupovina je skupa 10e 10 pjesamaSuko je napisao/la:Jesi što pazario?
ma molim te pa tko će to kupovati,ameri možda
zole052 je napisao/la
he, he, vidi stvarno, ja mislim da sam ga jedan put bija instalira, simpa mi je grafičko sučelje, iako mi je ubuntu drag jer je debian klon...jbg navika.stefan je napisao/la: kao pravi gušter morao bi koristiti openSUSE
Ja san se isto zna satrat sa bridge konekcijom i network mangerom, moj savjet, podesi router da se on spaja na net i nema glavobolje.vanja.krk je napisao/la: ne znam, do 9.4 je radilo sve ok. sa 9.10 je bridge postao nemoguć, pa se nakon 3-4 mjeseca pojavio fix u stilu da se instalira nanovo nm, pa sto stvari i na kraju izgubim volju. ista stvar sa eeebuntuom 4.
tako da ću pričekati final da isprobam.
thx!
da, to jest rješenje, ali nisam na flatu. tako da nekontrolirano cuclanje prometa za sada nije opcija. ništa, čekam FR, pa ću ga tek tada skinuti. no, ne sumnjam da se info o tome neće pojaviti već negdje.gušter je napisao/la:Ja san se isto zna satrat sa bridge konekcijom i network mangerom, moj savjet, podesi router da se on spaja na net i nema glavobolje.vanja.krk je napisao/la: ne znam, do 9.4 je radilo sve ok. sa 9.10 je bridge postao nemoguć, pa se nakon 3-4 mjeseca pojavio fix u stilu da se instalira nanovo nm, pa sto stvari i na kraju izgubim volju. ista stvar sa eeebuntuom 4.
tako da ću pričekati final da isprobam.
thx!
thx!
- glaskoncILLa
u ovom topicu ti pise sve sto ti treba da bi spojio dva kompa jedan preko drugog na net i ta kombinacija je bolja od bridgeanja..
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =26&t=3340
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =26&t=3340
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- vuksamotnjak
evo ja instalirao taj ubuntu al eto....nece ga ni bootat....probao sam preko live cd-a al nece mi uci uopce (izbaci gresku al ne da mi se je zapisivat nadam se da sta i vi imali slicu pa ste je rijesili
) isto tak probao sam preko wubia al mi izb aci grub 1.92 (cini mi se i dolje neku gresku) i mogu sam upisivati komande nezznam koje al eto mogu
) pise da pritisnem tab ja pritisne i onda izbaci naredbe al nezznam sta da upise.....a jel nezznam sloziti recenicu xD
btw i ja se nadam da ce linux ostati linux....sam opet open sorce se svidja sve vecem broju korisnika....sta je dobro-----drago mi je sta MS/Apple ce imati sve manje utijecaja (ak zazivi to da se ubuntu naglo prosiri
)
btw i ja se nadam da ce linux ostati linux....sam opet open sorce se svidja sve vecem broju korisnika....sta je dobro-----drago mi je sta MS/Apple ce imati sve manje utijecaja (ak zazivi to da se ubuntu naglo prosiri
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Moj lucyd rula 7-mi dan sa 250mb updejtova :za sada

zole052 je napisao/la
- vuksamotnjak
evo kako mi ispise gresku kada bootam livecd
Kod: Označi sve
[ 132.072007 ] bug: soft lockup - cpu#0 stuck for 61! [ plymouthd: 1051 ]オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)