Pa samo napravi ikonu u meniju... ono desni klik > Edit menus... to sto imas debiana ne znaci valjda da trebas sve pokretati preko terminaladomi je napisao/la:... i ikona od chrome nema u meniju nego ga pokrećem u terminalu naravno, da nema terminala
Squeeze - moja iskustva, pitanja, komentari
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Squeeze - moja iskustva, pitanja, komentari
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
domi je napisao/la:Ne brinite sve radi samo jedno amatersko pitanje:
Debian je instaliran na particiji od 12gb.a već je zauzeto skoro pa 7gb.oće mi ta particija biti premala na kraju s obzirom na updejte,jer ako da znam šta mi je činiti![]()
Kod: Označi sve
#aptitude cleanA ako ti ni to nije dosta uvijek možeš povećat particiju sa LiveCD-om
1.8 gb sam dobio nazadmadone je napisao/la:domi je napisao/la:Ne brinite sve radi samo jedno amatersko pitanje:
Debian je instaliran na particiji od 12gb.a već je zauzeto skoro pa 7gb.oće mi ta particija biti premala na kraju s obzirom na updejte,jer ako da znam šta mi je činiti
Briše spremljene pakete koji su služili za instalaciju, to bi ti trebalo dati možda i 1gb prostora.Kod: Označi sve
#aptitude clean
A ako ti ni to nije dosta uvijek možeš povećat particiju sa LiveCD-om
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
nema je nigdje samo u synapticu pokazuje da je instaliran a icone jok, : ma to će Debian sam poravitzole052 je napisao/la:Pa samo napravi ikonu u meniju... ono desni klik > Edit menus... to sto imas debiana ne znaci valjda da trebas sve pokretati preko terminaladomi je napisao/la:... i ikona od chrome nema u meniju nego ga pokrećem u terminalu naravno, da nema terminala
zole052 je napisao/la
Pa napravi je... desni klik > Edit menus > Internet > New itemdomi je napisao/la: nema je nigdje samo u synapticu pokazuje da je instaliran a icone jok, : ma to će Debian sam poravit
A ikonicu nadjes negdje na netu i pridruzis je.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052 je napisao/la:Pa napravi je... desni klik > Edit menus > Internet > New itemdomi je napisao/la: nema je nigdje samo u synapticu pokazuje da je instaliran a icone jok, : ma to će Debian sam poravit
A ikonicu nadjes negdje na netu i pridruzis je.

hvala Zole
zole052 je napisao/la
- Branimir
- Spol: M
- Kontakt:
Khm što nisi probao Chromium, ista stvar - al ne šalje tvoje podatke guglu i nema povrede privatnosti...
jesamBranimir je napisao/la:Khm što nisi probao Chromium, ista stvar - al ne šalje tvoje podatke guglu i nema povrede privatnosti...
zole052 je napisao/la
A ako se moze znati zasto si preso na chrome?domi je napisao/la: jesam
Probao sam chrome i strahovito mi je spor zapinje do pakla ,pa sam install chromium koji radi savršeno ,a Iceweasel je tako tako,na ubuntu ff.radi savršeno pogotovo sa novim flashom a ne rade mi dobro ni chromium ni chrome eto to je tozole052 je napisao/la:A ako se moze znati zasto si preso na chrome?domi je napisao/la: jesam
zole052 je napisao/la