Format časopisa ,
časopis je namijenjen on line izdanju , u svrhu što lakšeg čitanja,listanja istog ,a iz razloga što je većina današnjh monitora formata 16:9 prijedlog je da i dizajn ide u tom smjeru , tj da uzmemo nekakav standard npr da prvenstveno bude prilagođen npr , 19 inc monitorima
Kruno je napisao/la:Format časopisa ,
časopis je namijenjen on line izdanju , u svrhu što lakšeg čitanja,listanja istog ,a iz razloga što je većina današnjh monitora formata 16:9 prijedlog je da i dizajn ide u tom smjeru , tj da uzmemo nekakav standard npr da prvenstveno bude prilagođen npr , 19 inc monitorima
Format ekrana 16:9
Max. rezolucija 1360x768
16:9?! Pa ima jos ljudi sa CFT/CRT monitorima(oni stari) koji nisu u tom formatu. Ajmo mi radit to ko PDF, koji se normalno prilagođavaju ekranu.
Mislim da se početna ekipa ispuhala.
Nestalo je početnog zamaha.
Treba ljudi koji će potegnuti i koji su spremni to raditi mjesecima.
Onda nema problema.
Suko je napisao/la:Mislim da se početna ekipa ispuhala.
Nestalo je početnog zamaha.
Treba ljudi koji će potegnuti i koji su spremni to raditi mjesecima.
Onda nema problema.
Pa na to sam i mislil. Pred 6 godina kao mladi, nadobudan studenta sa viška slobodnog vremena sam otvoril na HULK forumu indentičan prijedlog i odmah u roku nekih 20 minuta me Kost, Grof i prof. LEdinski spustili na zamlju.
Ma ne.
Ok im je ideja samo se treba sakupiti kriticna masa ljudi.
Vidi kako je HOW stao na noge.
Ako ce ljudi raditi casopis ne smijemo ih spustati na zemlju. Neka rade.
Ali ima tu puno posla i slobodnog vremena zrtvovanog.
Ne mora biti LZS casopis. Moze biti Linux casopis. Nesto ko Full Circle.
Samo da sakupe par ozbiljnijih ljudi i imaju casopis.
Suko je napisao/la:
.... Moze biti Linux casopis. Nesto ko Full Circle.
Samo da sakupe par ozbiljnijih ljudi i imaju casopis.
upravo tako. Ako postoji kakva inicijativa ja sam tu, ako već postoji kritična masa zainteresiranih tada bi se priključio rado ekipi. možete me kontaktirati slobodno, mogu osigurati veći dio logistike
odin je napisao/la:Pa na to sam i mislil. Pred 6 godina kao mladi, nadobudan studenta sa viška slobodnog vremena sam otvoril na HULK forumu indentičan prijedlog i odmah u roku nekih 20 minuta me Kost, Grof i prof. LEdinski spustili na zamlju.
Kak te mogao Grof spustiti na zemlju prije 6 godina, kada je Grof tek 4 godine na Linuxu