Arch KDE i Evolvere ikone. Imamo samo problem što Viber odbija da koristi ikonicu bilo koje teme. Promenjena je u viber.desktop fajlu, i lepo stoji u meniju, ali u task manageru odbija, iako recimo na Ubuntu-u u Unity-u kada pormenim ikone promeni se i ona. Malo mi kvari estetiku, ali hajde sad.
EDIT: Izbacio KDE panel, ubacio AWN i problem rešen.
Nestade Arch sa moga kompa! Odbacio sam ga zbog suseta factory/tumbleweed... Sve obicno bez ikakvog petljanja..
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Prvi put da sam naletio na neku GTK temu koja prati pravila Google-ovog materijalnog dizajna pa rekoh da joj dam šansu. Za sada mi se sviđa, mada moram da priznam da sve izgleda malo pogolemo na mojoj rezoluciji. Nadam se da ću viditi još više materijalnih GTK tema u skorije vrijeme.
EDIT: Ignorišite izgled Spotify ikone u tray-u, nemam živaca da je ispravljam sada.