Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
Uh, hvala ti, drago mi je da nisam jedini kome to malo smeta.

Where there is a gui there's a way.
Uspoređivao sam prinscreenove načinjene s ova dva alata, nema razlike među njima, nažalost.calisto053 je napisao/la:I kod mene je bio identičan problem. Mate-screenshot zamijeni gnome-screenshotomFugu je napisao/la:Usput sam primjetio da je ubuntu printscreen lošije kvalitete no onaj poslikan u suseu.
Nema veze.
Evo, polako i mate poprima meni praktično uređenje:

- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Ti imas sve neke cudne probleme (al da budemo iskreni, nije da su dosli sami od sebe
)...
Stavi Shutter ili scrot
Stavi Shutter ili scrot
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Cooleech
- Moderator
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: Kako izgleda vaš desktop
Sad fino, da isprovociras Fugija, citav desktop oblijepi panelimaCooleech je napisao/la:Igra s panelima
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- holden
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"