Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
Where there is a gui there's a way.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Najs! 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- vision
- Spol: ♂
@Fugu
Ikonica docka ti treba ili je ne želiš uklonitit?
Slingscold ti ne odgovara?
***EDIT***
Zašto koristiš taj servis za slike? Pitam ne zato što mi smeta, već link direktno na sliku vodi na drugi servis.
Ikonica docka ti treba ili je ne želiš uklonitit?
Slingscold ti ne odgovara?
***EDIT***
Zašto koristiš taj servis za slike? Pitam ne zato što mi smeta, već link direktno na sliku vodi na drugi servis.
Docky ikona je zaboravljena gore i naravno, nepotrebna. Prije sam vidio neki trik za maknuti je, iako već slutim da ćeš me poštedjeti guglanja.
Ne znam što je Slingscold?
"Nove" servise sam "bukmarkirao" kad se ugasio pohrani servis, o našao sam ga u temi o zamjenama za pohrani i co.
Sad vidim da linka ne neku filmovitu kod otvaranja slike, onda kad je želiš cijelu pogledati, odzumirati.
Ništa, mijenjam servis.
Edit.
Proguglao Slingscold.
Ne, nikako mi ne sjeda, davno sam isprobavao slične stvari i na žalost ne, to nije za mene.
Stavke iz Dockya mi pokrivaju 90 ili više posto potreba, ostalo iz menua, po mogućnosti nekom kao kde klasični ili nešto kao gnome2 menu.
Nadam se da će popraviti onaj prije spominjani konfigurabilni menu koji se nudi kao dodatak.
Ne znam što je Slingscold?
"Nove" servise sam "bukmarkirao" kad se ugasio pohrani servis, o našao sam ga u temi o zamjenama za pohrani i co.
Sad vidim da linka ne neku filmovitu kod otvaranja slike, onda kad je želiš cijelu pogledati, odzumirati.
Ništa, mijenjam servis.
Edit.
Proguglao Slingscold.
Ne, nikako mi ne sjeda, davno sam isprobavao slične stvari i na žalost ne, to nije za mene.
Stavke iz Dockya mi pokrivaju 90 ili više posto potreba, ostalo iz menua, po mogućnosti nekom kao kde klasični ili nešto kao gnome2 menu.
Nadam se da će popraviti onaj prije spominjani konfigurabilni menu koji se nudi kao dodatak.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Ja ne stignem mrdnut, promjenio samo wallpaper, instalirao par stvari i tako stoji vec neko vrijeme.. 

"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Moj pogled na sve to.
I ja ga baš ponovno isprobavam. Prošlo je sigurno godinu, dvije od zadnje probe.Vl@do je napisao/la:Jedan od ozbiljnijih kandidata za moju kolekciju.
Gnome 2 deja vu.
Uvijek me u startu oduševi, a kasnije razljuti i razočara.
Možda bu sad drugačije.
Za sada vidim da se prijevod nije popravio, dapače, još je gori, čini mi se.
Baš u duhu ovih političkih promjena.
Šteta uloženog truda.
Ostalim sam za sada zadovoljan.
Opet djelomični offtopic, sorry.