čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

drone
Moderator

Re: čavrljanje

Post Postao/la drone »

LFS sam koristio kao desktop na glavnom kompu, a i na jednom prastarom kompu kao kućni server. Taj je donedavno bio u upotrebi, a zamijenio sam ga mnogo modernijim (samo 11-12 godina starim) Tualatin Celeronom s Debianom. Inače, to mi je prvi Debian (ne računam Mintove i Ubuntue). OK, ponavljam se, ovo sam napisao već dosta puta u raznim temama...
Očito nema LFS-ovaca ovdje, a pogotovo ne kućnih :)
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
csx

Post Postao/la csx »

Abzeenth je napisao/la:
max360se je napisao/la:Koliko ti je jos ostalo do kraja ?
Još 1 semestar (ljetni) u kojem moram položit 7 predmeta i napisati 2 diplomska. A iz ovog semestra (zimskog) još 4 ispita i 4 seminarska. Sitnica, jel :D
a čuj.. ako si rasturala zadnjih 5 godina, onda stisni zube i rasturi i taj zadnji semestar :mrgreen: .. i ako ne daš sve u roku nije kraj svijeta.. bar ćeš znati da si dala sve od sebe ;) i da.. kad si u dobroj fizičkoj formi ništa ti nije teško :P

btw i meni je ovaj ljetni semestar zadnji..doduše preddiplomskog... i onda par godina odmora :mrgreen:
retsam
Spol: M

Post Postao/la retsam »

drone je napisao/la:LFS sam koristio kao desktop na glavnom kompu, a i na jednom prastarom kompu kao kućni server. Taj je donedavno bio u upotrebi, a zamijenio sam ga mnogo modernijim (samo 11-12 godina starim) Tualatin Celeronom s Debianom. Inače, to mi je prvi Debian (ne računam Mintove i Ubuntue). OK, ponavljam se, ovo sam napisao već dosta puta u raznim temama...
Source mage, dovoljno blizu ? :P
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
scheissman

Post Postao/la scheissman »

@drone

mislim da je obrnuto , puno ljudi nema isprazni zivot u braku kao mi :) :)
morat cu si i ja buildat jedan lfs, cist da kazem da jesam , inace te niti jedan comp geek nece shvatit ozbiljno
j
Zadnja izmjena: scheissman, dana/u 29 sij 2012, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Uf, depresija kažeš? Mislim da je jedini savjet koji radi zapravo onaj koji je najteže slijediti. Hladno identificiraj problem suoči se sa njima i počni mijenjati OKOLIŠ. Ako ne promijeniš okoliš u kojem jesi, nikada se nećeš riješiti depresije.

Mislim da jako dobro znaš što je problem.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
scheissman

retsam je napisao/la:
drone je napisao/la:LFS sam koristio kao desktop na glavnom kompu, a i na jednom prastarom kompu kao kućni server. Taj je donedavno bio u upotrebi, a zamijenio sam ga mnogo modernijim (samo 11-12 godina starim) Tualatin Celeronom s Debianom. Inače, to mi je prvi Debian (ne računam Mintove i Ubuntue). OK, ponavljam se, ovo sam napisao već dosta puta u raznim temama...
Source mage, dovoljno blizu ? :P

to je puno nekih wizarda i ostalih sorcerera , mislim si da igram diablo2 iz zajebancije stucise stucise
nepismena seljačina
max360se

Post Postao/la max360se »

@scheissman
sto cekas sa LFS-om kreni, ponoc samo sto nije. Do 2 sata mozda uspijes buildat osnovni sustav rofl
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
scheissman

max360se je napisao/la:@scheissman
sto cekas sa LFS-om kreni, ponoc samo sto nije. Do 2 sata mozda uspijes buildat osnovni sustav rofl
trenutno me uhvatila letargia zvana boli me qra* za cjeli svjet i ostalo, da ne spominjem linux python win i ostalo , tako da sam sad u malo melodramaticnom razdoblju gdje se samo hocu dobro zezat i pobjec iz realnosti jer je realnost jako jako ruzna rijec a o njoj necu ni pomisljat sbatine
nepismena seljačina
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Nisam nikad probao Source Mage, samo sam nabasao jednom na njega kad sam tražio kako da popunim prazninu nakon LFS-a, kojeg sam bio zamijenio Mintom. Tu prazninu sam uspješno zamijenio Archom, evo za koji mjesec bit će dvije godine otkad sam ga instalirao.

Pitanje: kako pobijediti lijenost? Mislim, to je jedna užasna osobina koja te tjera da se vrtiš u začaranom krugu.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
scheissman

lezi na krevet pa dobro promisli o tome :)

ps. eo moji kamiondjije na obn
ode mislit o nekom boljem vremenu , kad sam bio manjina , tlacili me svi , nisaM imao glasa ali sam imao para da zivim, idem na jadransko more kao obicni radnik itd itd itd,
nepismena seljačina
Zaključano