Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Nisi dugo.. što?domi je napisao/la:Nisam jakoo dugo,friška instalacija nakon 5g.
Usput, koji je ovo DE/WM? Tema ikona je Arc, koliko vidim?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Nisam dugo instalirao,inače imao sam mint cinnamon 5g al je počeo štekati u zadnje vrijeme.De je xfc mint,ikone tvoj Arc da 
zole052 je napisao/la
?
zole052 je napisao/la
Prilično zadovoljan novim ubuntu 20.04, napokon predivan i moderan izgled na linuxu, sve je glađe nego u prošloj verziji, acer osvježava sliku na 120Hz kao i na 19.10 verziji, dok na windows 10 nema tih opcija za ekran osim standardnih 60Hz.
Malkoc se više grije laptop, moguće zbog fraktiranja slike na 125%, ali sve je super tiho.

PS zašto mi u screenfetch pokazuje rezoluciju 3072*1728?
Malkoc se više grije laptop, moguće zbog fraktiranja slike na 125%, ali sve je super tiho.

PS zašto mi u screenfetch pokazuje rezoluciju 3072*1728?
Tko živi u nadi umire u gov....
Ako ti monitor ne podržava 120Hz, čemu forsirati 120Hz?Jeremija je napisao/la:Prilično zadovoljan novim ubuntu 20.04, napokon predivan i moderan izgled na linuxu, sve je glađe nego u prošloj verziji, acer osvježava sliku na 120Hz kao i na 19.10 verziji, dok na windows 10 nema tih opcija za ekran osim standardnih 60Hz.
![]()
Zbog buga u scallingu, pisali smo već o tome.Jeremija je napisao/la: PS zašto mi u screenfetch pokazuje rezoluciju 3072*1728?
To sam čitao neki dan, ah kratko pamćenjebertone je napisao/la: Ako ti monitor ne podržava 120Hz, čemu forsirati 120Hz?
Zbog buga u scallingu, pisali smo već o tome.
Koja je caka što uopće ima ta opcija od 120Hz ako ju hardver ne podržava, ustvari ne znam da li podržava?
To je super, daj posudi malo glavu da se odmorimJeremija je napisao/la:To sam čitao neki dan, ah kratko pamćenje![]()
![]()
Pa za monitore koji idu na 120 ili 144 HzJeremija je napisao/la:Koja je caka što uopće ima ta opcija od 120Hz ako ju hardver ne podržava, ustvari ne znam da li podržava?
Naivno pomislih da ovaj krš od laptopa podržava 120Hz, čim se u opcijama nudi.bertone je napisao/la:To je super, daj posudi malo glavu da se odmorimJeremija je napisao/la:To sam čitao neki dan, ah kratko pamćenje![]()
![]()
![]()
![]()
Pa za monitore koji idu na 120 ili 144 HzJeremija je napisao/la:Koja je caka što uopće ima ta opcija od 120Hz ako ju hardver ne podržava, ustvari ne znam da li podržava?
A glavu ne bih dao, još uvijek ne zaboravljam nebitne stvari od prije trideset godina, kao što je mapa u super Mario 3 , naravno bitno se zaboravi