Savjet za promjenu distre ;)

Diskusije o raznim Linux distribucijama.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Fugu
Spol: M

Re: Savjet za promjenu distre ;)

Post Postao/la Fugu »

Koristim 2 monitora dvi/hdmi i OpenSuse to odrađuje s lakoćom. Sklon sam isprobavanju live distri i ne pamtim da mi je koja pravila probleme vezane za dvomonitorski rad. Situacija je jednostavnija ako su iste rezolucije, a ako si sreće da su i frekvencije osvježavanja monitora iste mislim da ne bude niti tearinga.
Ali mislim da moraš isprobavati sam. Dok ne dođeš do dobitne kombinacije: Tvoj hardware+distra koja ti se sviđa i radi.
Za plavozub neznam.
Where there is a gui there's a way.
Medo_os
Kontakt:

Post Postao/la Medo_os »

Shicy je napisao/la:kažem ti da ne znam kako igdje funkcionira blutut niti 2 monitora...kad takve uređaje neman doma xD
Ma sorry, tek sam kasnije skužio da si mislio na bluetooth. Jbg, radim i paralelno štrikam po forumu pa sam si nešto zabrijao kako si mislio na Fedoru jer je i ona jadna plava :-D :-D

Mea culpa, mea maxima culpa.....
Medo_os
Kontakt:

Post Postao/la Medo_os »

Fugu je napisao/la:Koristim 2 monitora dvi/hdmi i OpenSuse to odrađuje s lakoćom. Sklon sam isprobavanju live distri i ne pamtim da mi je koja pravila probleme vezane za dvomonitorski rad. Situacija je jednostavnija ako su iste rezolucije, a ako si sreće da su i frekvencije osvježavanja monitora iste mislim da ne bude niti tearinga.
Ali mislim da moraš isprobavati sam. Dok ne dođeš do dobitne kombinacije: Tvoj hardware+distra koja ti se sviđa i radi.
Za plavozub neznam.
Probah Suse svojevremeno i meni je, iako nisu isti monitori, radilo je OK, ali plavizub jok.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Plavozub sam upogonio samo jednom da je pouzdano radio, nemam bas dobrih iskustava s tim cudom. Probaj Blueman Bluetooth Manager (vidi moj post u temi "linux programi"), nadam se da ce ti pomoci. Iskreno, ja se s tim toliko nazivciram da radije koristim kabel ili citac kartica

Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Medo_os
Kontakt:

Post Postao/la Medo_os »

A na F17 bluetooth tipkovnica i miš rade savršeno. Logitech tipk/miš i logitech adapter.
A kad odem u bluetooth postavke ne prepoznaje da adapter postoji. Instalirao Blueman i opet isto.
Imam bluetooth slušalice koje sad ne mogu koristiti, a tipkovnica i miš rade.
Jesam li samo ja toliki maler?
zole052

Post Postao/la zole052 »

ja sa bumblebeeom imam problem prakticki na svim distrama osim ubuntoidima i manjara... namucim se, izgooglam sve zivo i opet nece da radi sve kako treba :ljut2
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

šta se misliš onda, koristi ubuntoide i to je to ;)
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy je napisao/la:šta se misliš onda, koristi ubuntoide i to je to ;)
to i je plan... jedino se jos mislim da dam jos jednu sansu manjaru jer sam tamo imao problem samo sa skypeom pa je mozda to bilo slucajno :hmm
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

:thmbs-up :bravo
shicy

Post Postao/la shicy »

daj mu šansu, ali ja bi radije ubuntoide, pogotovo verzije 12.04 ;)
Odgovori