Pošalji poruku na mail za majice pa se dogovori za način preuzimanja.ante003 je napisao/la:Nisam narucio s postarinom a nisam bogme niti vidio nikakvu obavijest na forumu. Nema me bas precesto na forumu ali kad sam dosao sam gledao da li pise igdje ista o tomeBertone je napisao/la:Pa ako si ih naručio bez poštarine, preuzimanje je bilo prije nekih dva tjedna i koliko se sječam bila je obavijest na forumu .. ako si ih naručio s poštarinom (i nisi se javio da bi ih ipak preuzeo osobno prije dva tjedna), onda će doći poštom.ante003 je napisao/la:sto je sa majicama u zgu? oce bit neko skupljanje ili se dogovorimo sa osobom kod koje su majice da se nademo?
Izbor za majicu - sezona 2013.
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Izbor za majicu - sezona 2013.
Haha fotosession u kancelariji! Moram pohvatati i mačke* 
*pod mačke mislim na one četveronožne životinje, imamo ih 2 - kancelarija je u sklopu privatne kuće pa dođu jesti, jer su jadne neuhranjene i nikad im nitko ne daje ništa, a navikle su da mi imamo hrane. A uskoro ćemo dobiti i psa (tj unuka od vlasnika, al ja računam mi...).
*pod mačke mislim na one četveronožne životinje, imamo ih 2 - kancelarija je u sklopu privatne kuće pa dođu jesti, jer su jadne neuhranjene i nikad im nitko ne daje ništa, a navikle su da mi imamo hrane. A uskoro ćemo dobiti i psa (tj unuka od vlasnika, al ja računam mi...).
Those who stand for nothing fall for anything.
Išla je obavijest (na šestoj stranici):ante003 je napisao/la: Nisam narucio s postarinom a nisam bogme niti vidio nikakvu obavijest na forumu. Nema me bas precesto na forumu ali kad sam dosao sam gledao da li pise igdje ista o tome
nicky je napisao/la:Dragi Linuxaši koji ste naručili majice a niste uplatili dostavu.
Preuzimanje majica bit će u Osijeku 14.7.2013, tvrđa na trgu, s početkom u 12h.
Za one iz Zagreba i okolice a koji nisu uplatili dostavu, molim da mi se javite na pp za daljnje dogovore oko preuzimanja majica.
ante003 je napisao/la:Nisam narucio s postarinom a nisam bogme niti vidio nikakvu obavijest na forumu. Nema me bas precesto na forumu ali kad sam dosao sam gledao da li pise igdje ista o tomeBertone je napisao/la:Pa ako si ih naručio bez poštarine, preuzimanje je bilo prije nekih dva tjedna i koliko se sječam bila je obavijest na forumu .. ako si ih naručio s poštarinom (i nisi se javio da bi ih ipak preuzeo osobno prije dva tjedna), onda će doći poštom.ante003 je napisao/la:sto je sa majicama u zgu? oce bit neko skupljanje ili se dogovorimo sa osobom kod koje su majice da se nademo?
Majice su ti poslane postom (na navedenu adresu pri narudzbi) jer nisi bio na prezimanju u ZG
- otprilikeista
- Spol: Ž
Stigle i moje majice
ali dvije muške umjesto jedne muške i jedne ženske
Tko je dobio moju bijelu žensku majicu?
Ako ništa poklonit ću je bratu pa nek on šeta u lzs majici umjesto mene
Imam ja ženskih od prije tri godine ostalo miotprilikeista je napisao/la:Stigle i moje majiceali dvije muške umjesto jedne muške i jedne ženske
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
otprilikeista je napisao/la:Stigle i moje majiceali dvije muške umjesto jedne muške i jedne ženske
sorry greska pri pakiranju,,,, a i u tiskari su nesto zbrckali s kolicinama,,,,
daj mi mail pod kojim si narucila majice da te mogu naci u tablici s narudzbama
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Odg: Izbor za majicu - sezona 2013.
Ja nemam zenske odjece...domi je napisao/la:Imam ja ženskih od prije tri godine ostalo mi
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- otprilikeista
- Spol: Ž
speedy je napisao/la:
sorry greska pri pakiranju,,,, a i u tiskari su nesto zbrckali s kolicinama,,,,
daj mi mail pod kojim si narucila majice da te mogu naci u tablici s narudzbama
Imaš pp
@domi strah me uopće pitati zašto imaš ženskih majica od prije 3 god
Re: Odg: Izbor za majicu - sezona 2013.
EPICcalisto053 je napisao/la:Ja nemam zenske odjece...domi je napisao/la:Imam ja ženskih od prije tri godine ostalo mi![]()