vision je napisao/la:@Fugu
Negdje si gadno pogriješio kod instalacije (particija), trebao si to isto uraditi što si uradio u Gparted, samo na dva klika da ne dira particiju druge distre i staviš na željenu /home.
Vjeruj da nisam. Da je barem bilo moguće ono što si napisao, zapravo je to uobičajen način.
Kako mi se raspored particija na sistemskom ssd-u veličinama nije pokazao praktičnim, obrisao sam sve 4 linux particije, te pripremio 4 nove, po dvije za suse i mint. Mint sam, kao što rekoh, instalirao rutinski, bez naknadnog preformatiranja u instalateru. Sve 5.
Kod instalacije susea jednostavno nije bilo načina, bez obzira što sam kroz suseov instalater preformatirao za njega pripremljene particije, nije dopuštao ni u jednoj instanci dijela instalatera koji se bavi particijama, da dodjelim /home željenoj particiji jer ne dopušta dva "home-a", naravno. Uvijek je označio mintov home kao home za instalaciju, bez obzira što taj nije njegov i uredno je odmontiran, te nikad nije bio označen za instal susea. 100% je bilo tako. Tek nakon intervencije live gpartedom stvar je postala rutinskom. Duhovi, bug, neznam. Nema veze, prošlo svršeno vrijeme.
Što se tiče ikona, tu nemam straha, ipak sam IconDoctor

.
Već sam manje ljut, pa kad ulovim vremena, sredit ću to.
A tu je i Cinnamon, nešto potpuno mi novo, tako da zanimacije neće nedostajati.