Ne znam,ne sjećam se.Ali,osjećam se dobro.Bertone je napisao/la:... ili na "Kojim ste vi opijatima bili kad ste prešli na linux"
Zasto ste uopce presli na Gnu/Linux???
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Zasto ste uopce presli na Gnu/Linux???
Nema veće religije od istine!
dupin je napisao/la: Ne znam,ne sjećam se.Ali,osjećam se dobro.
Iz radoznalosti i jer mi tv kartica nije vise htjela raditi u windowsima 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Heisenberg
i evo potpisa, sluzbenoMedojedni jazavac je napisao/la:
zvuci ko prica sa 4chana
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
-
Lutherus
Lutherus je napisao/la:Kaj sam prije koristil. DOS.
Zakaj prešel na Linux? Nemam pojma. Dobil Mandrake sa kompom a onda su ubili Mandrake.
- plavi zmaj77
- Spol: M
Nakon dužeg razmišljanja,mislim da je to bio duži proces nečega što se događalo samnom.MIslim da sam počeo prelazit iz neke desne političke sfere u lijevu pa mi se valjda free software ideologija počela svakim danom sve više sviđati,onda jednog dana sam odlučio za završni rad uzeti softver otvorenog koda.Onda sam instalirao Mandrivu 2010.1 i ostalo je povijest...
Čudo je to da sam za vrijeme Viste bio čisti Windows fanboy a sada sam eto Linux fanboy...
Čudo je to da sam za vrijeme Viste bio čisti Windows fanboy a sada sam eto Linux fanboy...
>get pc with linux preinstalled
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
>notice windows sucks
>stay on linux
>???
>PROFIT
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Neko moze biti windows funboy? Mislim kuzim ono koristit windowse i to, al biti fanboy mi nije jasno.
Apple funboyi su ono hip i kul i to, a windows fanboysi su cigle.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Heisenberg
All in all you're just another brick in the wallMedojedni jazavac je napisao/la:Neko moze biti windows funboy? Mislim kuzim ono koristit windowse i to, al biti fanboy mi nije jasno.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Captain Hook
Znatizelja... Windows dosadio... Linux mi je legnuo kao osvjezenje 
Intel Core i5 430M 2.27Ghz x 4
ATI Mobility Radeon HD 5470
3 GB Ram - 65 GB Corsair SSD
All Ubuntu Forks...
AMD FX 3.4(3.9) Ghz x 6
GeForce GTX 560 Phantom 1 GB ddr5
8 Gb Ram G Skill Sniper - 120 GB OCZ Agility SSD
All Ubuntu Forks...
ATI Mobility Radeon HD 5470
3 GB Ram - 65 GB Corsair SSD
All Ubuntu Forks...
AMD FX 3.4(3.9) Ghz x 6
GeForce GTX 560 Phantom 1 GB ddr5
8 Gb Ram G Skill Sniper - 120 GB OCZ Agility SSD
All Ubuntu Forks...
Zašto sam prešao na Linux hm pa evo zašto:
Jednog lijepog sunčanog dana surfam ti ja malo po netu(Windows xp)sa njima da ,kad ono počelo nešto zapinjati,naravno net
to usporilo do pakla.Šta bi ja sad pojma nemam o ničemu znao upalit comp i to je sve.Niš nazovem ja svog osobnog servisera dođe on sa nekim skršenim lapićem otvori on njega tako ga ostavi na stolu i krenae on na moj desktop.Joj pa šta ste radili sa kompom pun vam je virusa kaže on.
Ja se mislim u sebi pa šta sam radio ništa *ebote klizio po netu i to je to.
I tako je to bilo toga sunčanog dana, počisti on ta smeća dam ja nešto kunelića popismo pivicu i ode on kućici svojoj a ja sav sretan sjednem za kompić i opet malo netić i sve 5.
I tako da ne duljim ponovilo se par puta kad moj serviser donese sa sobom neki live-cd sa nekim Linuxom kaže on ,evo da vidite ovo diže se sa live-cda pa da probamo.
Probali mi to kad se ono diglo, desk neki smeđi ružno brate ko ružno pače al radi brže nego XP instaliran na hd-u.
Bio je to Ubuntu 9.04 te nakon par dana neda meni vrag mira (čitao na netu lagana instalacija)krenem ja u instalaciju istoga.
Instalacija uspjela za nevjerovati iz prve pojavio se grub vidim ja tu onu vreću buha(Windows)enter na Ubuntu i pojavi se smeđi desktop i bogumi sve radi osim printera.
Ovo je bio moj prvi post.
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... f=7&t=3134
Eto tako je to počelo
Jednog lijepog sunčanog dana surfam ti ja malo po netu(Windows xp)sa njima da ,kad ono počelo nešto zapinjati,naravno net
to usporilo do pakla.Šta bi ja sad pojma nemam o ničemu znao upalit comp i to je sve.Niš nazovem ja svog osobnog servisera dođe on sa nekim skršenim lapićem otvori on njega tako ga ostavi na stolu i krenae on na moj desktop.Joj pa šta ste radili sa kompom pun vam je virusa kaže on.
Ja se mislim u sebi pa šta sam radio ništa *ebote klizio po netu i to je to.
I tako je to bilo toga sunčanog dana, počisti on ta smeća dam ja nešto kunelića popismo pivicu i ode on kućici svojoj a ja sav sretan sjednem za kompić i opet malo netić i sve 5.
I tako da ne duljim ponovilo se par puta kad moj serviser donese sa sobom neki live-cd sa nekim Linuxom kaže on ,evo da vidite ovo diže se sa live-cda pa da probamo.
Probali mi to kad se ono diglo, desk neki smeđi ružno brate ko ružno pače al radi brže nego XP instaliran na hd-u.
Bio je to Ubuntu 9.04 te nakon par dana neda meni vrag mira (čitao na netu lagana instalacija)krenem ja u instalaciju istoga.
Instalacija uspjela za nevjerovati iz prve pojavio se grub vidim ja tu onu vreću buha(Windows)enter na Ubuntu i pojavi se smeđi desktop i bogumi sve radi osim printera.
Ovo je bio moj prvi post.
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... f=7&t=3134
Eto tako je to počelo
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware