Wheezy

Diskusije usko vezane uz Debian distribuciju.

Moderator/ica: Moderatori/ce

retsam
Spol: M

Re: Wheezy

Post Postao/la retsam »

Ja se izpričavam, mislim da ovo niti nije moj post, već kad sam s touchpadom(prokleti touchpad) htio nešto označiti i quotati on je to c/p-ao i skroz prešao preko mog teksta. Mišljenje mi je sasvim oprečno, gnome 3/shell je odličan DE koristim ga trenutačno u Wheezyu i zaista troši manje od gnomea 2 meni na startupu troši cca 300 MB, fleksibilan je i proširiv (mislim da je sustav s JS ekstenzijama odličan).
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ne troši manje, troši više. Na 10 godina starom laptopu ne mogu pokrenuti niti classic, dok gnome2 radi sasvim OK.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
b4sh

Post Postao/la b4sh »

iweb je napisao/la:Pa i mogao bi biti. Upropastili su Gnome.
U svakom slucaju su unakazili gnome ko je kriv za to nezanima me jer vidim buducnost u XFCE :thumbs

Linux Pro 10% su samo zadovoljni sa razvojem Gnome3 szbunjen mislim da to sve govori o buducnosti Gnome3
"The quieter you become, the more you are able to hear...."
The Acacia Strain

Post Postao/la The Acacia Strain »

b4sh je napisao/la:
U svakom slucaju su unakazili gnome ko je kriv za to nezanima me jer vidim buducnost u XFCE :thumbs

Linux Pro 10% su samo zadovoljni sa razvojem Gnome3 szbunjen mislim da to sve govori o buducnosti Gnome3
ma moze i KDE sto se mene tice
artwork lijepo izgleda..
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
b4sh

Post Postao/la b4sh »

shrike je napisao/la:Ne troši manje, troši više. Na 10 godina starom laptopu ne mogu pokrenuti niti classic, dok gnome2 radi sasvim OK.
Normalno da trosi vise , imo sam ga na laptopu u samome pocetku sta da ti kazem i da ti pricam kako se to izrazilo na batriju gore nego windows :thumbs_down sve u svemu tjedan dana sam ga izdrzo i natrag na gnome2 :thumbs sad prede ko macka :D
b4sh

Post Postao/la b4sh »

The Acacia Strain je napisao/la:
b4sh je napisao/la:

ma moze i KDE sto se mene tice
artwork lijepo izgleda..
Normalno da ljepo izgleda u svakom slucaju ide i bolje nego gnome3 ali mi srce kuca za gnome2 a buducnost XFCE ::bravo
The Acacia Strain

Post Postao/la The Acacia Strain »

hah.. sta da ti kazem.. i ja sam uvijek bio na gnomeu.. evo sada je debian na xfce, crunch na openboxu i kubuntu jos.. kubuntu mi radna masina pa sam se vise manje i priviko na KDE
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
shicy

Post Postao/la shicy »

neko vrijeme vozikam Wheezyja na KDE-u i mogu reć da se odlično ponašaju ;) baš je dobra kombinacija :)
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
shicy

Post Postao/la shicy »

Rješavaju se debian-multimedia.org repozitorija:

http://anarcat.koumbit.org/node/183
Odgovori