čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Vl@do
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: čavrljanje

Post Postao/la Vl@do »

Staromodan je napisao/la:Nisam mislio samo na rudare, nego cijeli ovaj podforum.
Objasnio sam već u poruci, ali sam ju obrisao da netko nebi krivo shvatio šalu.
Ne smeta mi o čemu pišete, samo se zezam, možda ipak bolje da prestanem.
Ma naravno, slažem se, pišite o čemu hoćete. Koga zanima neka čita, koga ne zanima, ne mora. Niste me valjda ozbiljno shvatili. Istina je da imam koju godinu više od vas, ali nisam tako ozbiljan.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

@Staromodan
To bi bilo šteta. Ponekad je problem "iskomunicirati" :roll: misli ovim putem. Zato, koliko god bio introvert, ipak volim oči u oči uz pivicu. Možda i nisam toliko gikičan. Ako me razumijete...

@Vl@do
Ne brini, isto je i kod mene.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Šic rudari tamo u vašu temu!
Pustite normalan narod da raspravlja!
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Hm, ma ponekad je bolje maknuti se na neko vrijeme. Pozdrav, vidimo se uskoro.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Suko je napisao/la:Šic rudari tamo u vašu temu!
Pustite normalan narod da raspravlja!
Challenge accepted. Ajde da vidimo taj popis "normalnih" ljudi ovdje rofl rofl
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Slamd64

Re: AW: čavrljanje

Post Postao/la Slamd64 »

3 cijela dana sam bio bez interneta :D
Pozz svima, nadam se da ste se odmorili za 1. maj.

Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 2
Staromodan

Post Postao/la Staromodan »

U zadnje vrijeme čitam jako glupe vijesti i neobične događaje, ali danas je posebno nenadjebivo.
Osim drkanja u dobrotvorne svrhe, jako me "razveselila" vijest da će poskupiti internet.
I šta sad, prijeći na jeftiniji paket i oprostit se od skidanja hrpe distribucija radi isprobavanja u slobodno vrijeme ili do kraja odjaviti i otići u vukojebinu igrati se s orlovima kao onaj tip u crtiću baltazar?!
max360se

Post Postao/la max360se »

Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Zanimljivo. Jos jedan dokaz da sva tehnika oko nas zaglupljuje nas um.
A bas idem kroz grad i slusam djevojke kako prepricavaju zgode preko fejsa :roll:
Inace i ja sam napravio jedan slican potez. Dosad sam preko grupe na fb stalno trazio informacije, a na kraju sam uvidio da se moze snaci i bez fb (obrisao ga skroz i tako jedno mjesec dana i evo sad sam opet napravio, jer jedan asistent nema mail a ne mozes covjeka uganjati), pitas kolege, profesore uzivo, jedino sto te malo ljudi cudno posmatraju, kao da zivis u pecini, jer nisi uvijek u toku :D
Poznam jednog lika koji je bas takav, samo sto taj ni mobitela nije imao godinama i skoro ga nabavio (naravno dumbphone) :D
Navrati do grada s ruksakom pa kako ga sreca posluzi, nekog sretne, poprica malo i nastavi dalje, pred kraj dana uzme bus i vrati se kuci :D
max360se

Post Postao/la max360se »

Facebook nemam, niti ga imam namjeru napraviti. To mi zna biti problem jer nemam pristup grupi na facebooku pa moram preko frenda postavljati pitanja i primati informacije al' nema veze.

Google Plus imam i koristim
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Zaključano