čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

bertone
Site Admin
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la bertone »

Ma tipkovnica je dobila najviše i morala se rastaviti .. nekakva luda Fujitsu tipkovnica koja za svaku tipku ima svoju gumicu, a to kad cola zalijepi nema šanse da radi samo o sušenja.
Nema veze, maloprije je isprana i sad je na sušenju .. kasnije će biti zaje***a sve to složiti natrag jer su one gumice različite tvrdoće pa svaka mora ići na svoje mjesto no imam skiciranu šemu :mrgreen:

Mobitel je srećom dobio samo par kaplica pa nije morao u vešmašinu :mrgreen:

EDIT: Moram ići .. zove kolegica da je skuhala Black Earl Grey da me malo utješi :)
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Sta se sve nece naci na internetu :D

slika
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Kaj, kupiš dionicu MS-a i eto, posjeduješ jedan njegov dio. I kaj sad? Doduše, bilo bi epic kupiti dionicu MS-a i pokloniti ju RMS-u za rođendan.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Svejedno, bas je furka, a 5$ nije puno :D
Markec

Post Postao/la Markec »

http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/dosl ... ore-313242

kako to izgleda, pogledate video :D :D jesu me nasmijali :D
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Mene su jednom razljutili pa sam im napravio funkcionalni vibrator i rekao da se sada mog j**** sa time :D:D Onda mi je palo na pamet da bi mogao otvoriti dućan u kojem radim custom dildoe. Vidjevši ovo, pomišljam si da je to bila mja do sada najgenijalnija ideja.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
hrc

Post Postao/la hrc »

WTF is datnica? "blablabla" je datnica Advanced Audio Coding. Greška u koracima pri prijevodu, ili ja ne znam o nekim novitetima u hrvatskom rječniku što se tiče računalnih termina?
retsam

Post Postao/la retsam »

hrc je napisao/la:WTF is datnica? "blablabla" je datnica Advanced Audio Coding. Greška u koracima pri prijevodu, ili ja ne znam o nekim novitetima u hrvatskom rječniku što se tiče računalnih termina?
Datnica = datoteka.

http://degiorgi.math.hr/~vsego/phun/rjecnik.html
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Slamd64

Re: AW: čavrljanje

Post Postao/la Slamd64 »

Ko da je BUG osmislio ovaj termin :D

Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 2
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

možda i je!
Zaključano