TOP TEMA: Arch fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: TOP TEMA: Arch fan club
Kaj ima, archeri? 
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
Dosadno je sa Archom.Sve radi,nema pritužbi ...
Nema veće religije od istine!
Tak i kod mene... nedavno popravljao laptop koji mi mama koristi (pekao matičnu) i skužih da na jednoj particiji imam Arch koji nisam dirao više od 2 godine.. Napravim pacman Syyu, reboot i sve se učita bez greške.
Jedino sam na svom laptopu imao situaciju - Kernel update na 4.6 mi je napravio initramfs bez modula za f2fs koji koristim, pa sam se morao chrootati sa usb-a i popraviti to...
Jedino sam na svom laptopu imao situaciju - Kernel update na 4.6 mi je napravio initramfs bez modula za f2fs koji koristim, pa sam se morao chrootati sa usb-a i popraviti to...
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Evo, baš sam danas instalirao Teamviewer 11.. nisam mogao preko PKBUILDa s AUR-a jer nešto ne štima s tim pa sam skinuo .xz sa službene stranice.. i nakon jednog kretenskog iskustva s tim instalerom i dodatnim paketom (libpng12) s AUR-a, sad sve fercera. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- bikerbj
ekipa kako se ponaša arch saa GNOME sučeljem.....XFCE mi je malo siromašan i neznam ga baš lijepo podesit a MATE mi zauzima jedan dio monitora a nemam baš neki veliki monitor....
- Cooleech
- Moderator
Skineš matanu gornji ili donji panel? Plus, ako ti još fali mista, staviš panel na autohide. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- bikerbj
matan je gore i sve radi ok...nego ima li koja tamnija tem za mate de....malo mi je to novo pa baš neznam...
- Cooleech
- Moderator
Ima. BlackMate tema. Desni klik na desktop > Change Desktop Background > Theme > BlackMate. Done. 
- bikerbj
riješeno...hvala...
- bikerbj
e bok ekipa...imam mali problemčić..neće mi uradit nadogradnju nego mi izbaci ovo...
Kod: Označi sve
greška: failed to commit transaction (sukobljene datoteke)
ttf-dejavu: /etc/fonts/conf.d/20-unhint-small-dejavu-sans-mono.conf postoji u datotečnom sustavu
ttf-dejavu: /etc/fonts/conf.d/20-unhint-small-dejavu-sans.conf postoji u datotečnom sustavu
ttf-dejavu: /etc/fonts/conf.d/20-unhint-small-dejavu-serif.conf postoji u datotečnom sustavu
ttf-dejavu: /etc/fonts/conf.d/57-dejavu-sans-mono.conf postoji u datotečnom sustavu
ttf-dejavu: /etc/fonts/conf.d/57-dejavu-sans.conf postoji u datotečnom sustavu
ttf-dejavu: /etc/fonts/conf.d/57-dejavu-serif.conf postoji u datotečnom sustavu
Došlo je do greške,paketi nisu nadograđeni.
[bikerbj@archlinux ~]$