Igre na ne-Linux platformama
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Koju igru igrate i preporuke za dobre igraće naslove
Kažu da je Ouya veliki flop. Igre jesu besplatne, ali su većina demoi ili imaju inapp kupovanje. Nema podršku za Google Play tako da nemaš hrpu dobrih malih igara i aplikacija za Android, a ekskluzivnih naslova uglavnom nema.
Navodno postoje OK custom ROM-ovi koji bi mogli podići iskoristivost ove konzole na pravi mali Android PC.
Ili ako voliš emulatore, hrpa starih konzolaških igara radi na Ouyi.
Za te novce se isplati, ali ne očekuj baš revoluciju o kojoj su pričali.
Navodno postoje OK custom ROM-ovi koji bi mogli podići iskoristivost ove konzole na pravi mali Android PC.
Ili ako voliš emulatore, hrpa starih konzolaških igara radi na Ouyi.
Za te novce se isplati, ali ne očekuj baš revoluciju o kojoj su pričali.
-
Tomislav001
Malo sam proucavao i mislim da se za te novce isplati.A i nije bas da si mogu priustiti ps3 ili xbox,a kud jos i igrice za njih,u ostalom i ako ima igrica koje se placaju cjene su vjerojatno nize od onih na spomenutim konzolama. Sa obzirom da ima 1000 igara,nevjerujem da su sve demo,
- PunkBastard
Bolje si složi neki PC i napravi od njega Steam Machine.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
-
Tomislav001
Pa imam PC sa emulatorima za ps1 i ps2.a imam i steam.bolje cu si uzet psp.i sad kad sam kod toga jel bolje 3004 ili E1004?
- calisto053
- Moderator
Koji emulator za PS1 koristiš?Tomislav001 je napisao/la:Pa imam PC sa emulatorima za ps1 i ps2
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
-
Tomislav001
Pcsx reloaded
- Suko
- Site Admin
Oko tri tjedna sam počeo s Final Fantasy X HD remaster na svojoj PS Viti.
Malo je za reći da mi je privatni život sada malkice u drugom planu. Razumljivo.
Još par tjedana. Brzo to prođe.
Obožavam tu igru!
Malo je za reći da mi je privatni život sada malkice u drugom planu. Razumljivo.
Još par tjedana. Brzo to prođe.
Obožavam tu igru!
Championship Manager 01/02 
- Suko
- Site Admin
Re: Igre na ne-Linux platformama
Promijenio sam naslov teme jer je stari bio glup.
Ontopic: Evo ja se docepao The Last of Us.
Ocekivao sam laganini igru poput Uncharted serijala, a kad ono, to je hard core zombie survival igra!
Igra je zaaakon! Skroz te uvuce i samo gledam uloviti slobodno vrijeme da po deseti puta pokusam proci tu prostoriju a da me ne ubiju. Samo da vidim sto dolazi iza jer je prica, voiceacting i gluma savrsena!
EDIT: E da, a prije toga sam zavrsio Mass Effect trilogiju. Od prve do trece s prenesenim saveovima. Sad sam zasluzio nositi N7 hoodie koji sam si narucio.
http://www.biowarestore.com/n7-armour-s ... mk-ii.html
Ontopic: Evo ja se docepao The Last of Us.
Ocekivao sam laganini igru poput Uncharted serijala, a kad ono, to je hard core zombie survival igra!
Igra je zaaakon! Skroz te uvuce i samo gledam uloviti slobodno vrijeme da po deseti puta pokusam proci tu prostoriju a da me ne ubiju. Samo da vidim sto dolazi iza jer je prica, voiceacting i gluma savrsena!
EDIT: E da, a prije toga sam zavrsio Mass Effect trilogiju. Od prve do trece s prenesenim saveovima. Sad sam zasluzio nositi N7 hoodie koji sam si narucio.
http://www.biowarestore.com/n7-armour-s ... mk-ii.html
-
Tomislav001
Re: Igre na ne-Linux platformama
Pozdrav ekipa,evo i mene nakon dugog vremena ne aktivnosti na ovom forumu
Naime prije 2-3 tjedna sam dobio otkaz i sad imam vremena za svakakve gluposti pa nabavih PlayStation 3
Odmah sam kupio The Last of us i strpljivo cekao 2 dana da se skine
(igra je zakon)
problem je sto ima samo 40 gb pa sad nema mjesta za nista drugo sto imam na Bluray-ima
HDD na njemu mi se cini kao standardni SATA za laptope.sad me zanima mogu li samo spojiti takav jedan HDD i koji format treba biti(ili on to sam formatira
)
I ako neko zna kako da napravim back up sa jednog na drugi,nebi mi bas bilo drago da opet moram cekat 2 dana da skine igru
sorry na glupim pitanjima ali prvi put se susrecem sa ovakom tehnologiom,zadnje sto sam imao od konzola je PS1
Edit: E da i zaboravih,moze me add-at na PSN-u tko hoce,i onako ne poznam nikog ko ima PS3 iz okolice (Username:Tomislav665)
Naime prije 2-3 tjedna sam dobio otkaz i sad imam vremena za svakakve gluposti pa nabavih PlayStation 3
Odmah sam kupio The Last of us i strpljivo cekao 2 dana da se skine
problem je sto ima samo 40 gb pa sad nema mjesta za nista drugo sto imam na Bluray-ima
HDD na njemu mi se cini kao standardni SATA za laptope.sad me zanima mogu li samo spojiti takav jedan HDD i koji format treba biti(ili on to sam formatira
I ako neko zna kako da napravim back up sa jednog na drugi,nebi mi bas bilo drago da opet moram cekat 2 dana da skine igru
sorry na glupim pitanjima ali prvi put se susrecem sa ovakom tehnologiom,zadnje sto sam imao od konzola je PS1
Edit: E da i zaboravih,moze me add-at na PSN-u tko hoce,i onako ne poznam nikog ko ima PS3 iz okolice (Username:Tomislav665)