@domi, čitam tvoju povijest od 2009. Pa ti si veći klinac od mene. Igraš se sa kockama. Legenda si.
A ja tek sad vozim SuperTuxKart
P.S. Sad mi je lakše kad vidim da su i tebi govorili da si munjen. (nisam jedini)
Joj s domijem smo imali velikih problema!
Stalno je nekog vraga isprobavao i krsio svako malo sustav. Muka je bila to popravljati a on se nikako smiriti.
Sad je izgleda nasao svoju distru i mir.
Vl@do je napisao/la:@domi, čitam tvoju povijest od 2009. Pa ti si veći klinac od mene. Igraš se sa kockama. Legenda si.
A ja tek sad vozim SuperTuxKart
P.S. Sad mi je lakše kad vidim da su i tebi govorili da si munjen. (nisam jedini)
Da ali najveća zasluga na ostanak na Linuxu je ekipa sa foruma
Munjen a da što stariji to munjeniji
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Suko je napisao/la:Joj s domijem smo imali velikih problema!
Stalno je nekog vraga isprobavao i krsio svako malo sustav. Muka je bila to popravljati a on se nikako smiriti.
Sad je izgleda nasao svoju distru i mir.
Ti si kao moj bivši serviser(ne koristim ga više he he )uvijek taj jooj
Kao prvo nučili ste me,a vozim i prave distre
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Onaj tko nikad ne počini ludost, nije tako pametan kao što misli.
Zato oduvijek volim pomalo munjene ljude
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.