LZS Android aplikacija
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: LZS Android aplikacija
Mislim da je najbolje da komentare ostaviš tako kako jesu. Brzina aplikacije je ipak najvažnija. A ne gubi se gotovo ništa jer je odgovor na komentar postavljen ispod komentara na koji se odgovorilo.
Što se tiče smajlića, možda da umjesto tog zelenog kvadrata staviš neki manje vidljiv simbol ili prazno mjesto.
Kao što rekoh, brzina i štedljivo trošenje resursa su najvažnije stvari kod mobilnih aplikacija.
Što se tiče smajlića, možda da umjesto tog zelenog kvadrata staviš neki manje vidljiv simbol ili prazno mjesto.
Kao što rekoh, brzina i štedljivo trošenje resursa su najvažnije stvari kod mobilnih aplikacija.
- Suko
- Site Admin
E to bi trebalo svakako.
Ja sam uspio dodat preko vanjske HTML forme komentar, imas kod negdje na Githubu.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Isprobao betu; moram reći da sam jako zadovoljan, svaka čast svima koji sudjelujete u radu (ako tartaglia nije jedini). Radi upravo ono za što je namijenjena i što je najbitnije, radi brzo, jako brzo (za razliku od nekih konkurentskih proizvoda).
Jedna stvar me zanima - kako stvari ovdje stoje po pitanju Google Analytics ili nekog sličnog sustava za praćenje posjeta? Mora li se kod integrirati u aplikaciju ili?
Jednu stvar bih predložio: iako je dobila thumbove, još uvijek izgleda pomalo spartanski. Pretpostavljam da nije problem ubaciti header sliku (tamo gdje je logo i bijela praznina)? Koja širina bi trebala biti i do koliko bi moglo ići u visinu (pitam jer bih možda mogao doprinjeti na taj način, složiti nešto lijepo).
Što se estetike tiče, bilo bi super kad bi thumb sličice imale zaobljene rubove, ako se to da nekako riješiti (kao na webu kroz css recimo) i ako se slažete da bi bilo bolje, naravno.
Jedva čekam da osvane i na Play Storeu. Ako ne želite čekati, možemo kroz članak objaviti i izlazak Bete pa nek si ljudi preuzimaju, ili je možda bolje ipak pričekati finalno izdanje na Play Storeu?
Jedna stvar me zanima - kako stvari ovdje stoje po pitanju Google Analytics ili nekog sličnog sustava za praćenje posjeta? Mora li se kod integrirati u aplikaciju ili?
Jednu stvar bih predložio: iako je dobila thumbove, još uvijek izgleda pomalo spartanski. Pretpostavljam da nije problem ubaciti header sliku (tamo gdje je logo i bijela praznina)? Koja širina bi trebala biti i do koliko bi moglo ići u visinu (pitam jer bih možda mogao doprinjeti na taj način, složiti nešto lijepo).
Što se estetike tiče, bilo bi super kad bi thumb sličice imale zaobljene rubove, ako se to da nekako riješiti (kao na webu kroz css recimo) i ako se slažete da bi bilo bolje, naravno.
Jedva čekam da osvane i na Play Storeu. Ako ne želite čekati, možemo kroz članak objaviti i izlazak Bete pa nek si ljudi preuzimaju, ili je možda bolje ipak pričekati finalno izdanje na Play Storeu?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Dohvat clanaka napravi get request na naslovnicu pa se sigurno negdje registrira posjet. A sto se tice broj ljudi koji koriste app, mislim da to jedino mozemo znati ako se postavi na market.
Mislim da se na marketu aplikacija moze objaviti kao beta pa ju onda mogu skinuti ljudi koji se jave pa im se da pristup.
Sto se tice izgleda, u biti je sve moguce samo treba skuzit kak to napravit
Probaj napraviti screenshot ovoga kako je sad i modificiraj ga u gimpu, pa cu vidjet kaj mogu napravit.
A sto se tice postanja komentara. Ja radim ovo:
I dobivam
Nemam pojma u cemu je problem, mozda me wordpress blokira?
Mislim da se na marketu aplikacija moze objaviti kao beta pa ju onda mogu skinuti ljudi koji se jave pa im se da pristup.
Sto se tice izgleda, u biti je sve moguce samo treba skuzit kak to napravit
Probaj napraviti screenshot ovoga kako je sad i modificiraj ga u gimpu, pa cu vidjet kaj mogu napravit.
A sto se tice postanja komentara. Ja radim ovo:
Kod: Označi sve
HttpClient httpclient = new DefaultHttpClient();
HttpPost httppost = new HttpPost("http://www.linuxzasve.com/wp-comments-post.php");
List<NameValuePair> nameValuePairs = new ArrayList<NameValuePair>(9);
nameValuePairs.add(new BasicNameValuePair("author", "Dejan"));
nameValuePairs.add(new BasicNameValuePair("email", "dperetin@gmail.com"));
nameValuePairs.add(new BasicNameValuePair("url", "dejanperetin.com"));
nameValuePairs.add(new BasicNameValuePair("comment", "Test LZS android appa."));
nameValuePairs.add(new BasicNameValuePair("submit", "Objavi komentar"));
nameValuePairs.add(new BasicNameValuePair("comment_post_ID", "23529"));
nameValuePairs.add(new BasicNameValuePair("comment_post_ID", "23529"));
nameValuePairs.add(new BasicNameValuePair("comment_parent", "0"));
nameValuePairs.add(new BasicNameValuePair("akismet_comment_nonce", "b0c853e612"));
httppost.setEntity(new UrlEncodedFormEntity(nameValuePairs));
HttpResponse response = httpclient.execute(httppost);
Kod: Označi sve
HTTP/1.1 500 Internal Server ErrorAvoid the Gates of Hell. Use Linux!
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Odlično, tako nešto sam i ja mislio. Budem složio par prijedloga pa postao ovdje.tartaglia je napisao/la:Probaj napraviti screenshot ovoga kako je sad i modificiraj ga u gimpu, pa cu vidjet kaj mogu napravit.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Dizajn ikonice nije baš odgovarajući. Sa ovakvim prelivom (bela + siva) na svetli(ji)m pozadinama nije potpuno vidljiva. Rešenje je uklanjanje preliva (odnosno ostavljanje samo bele ili sive) i dodavanje senke ili border-a. 
To je predlog... ostatak dizajna mi deluje dobro, ali ikonica nekako nije taman...
To je predlog... ostatak dizajna mi deluje dobro, ali ikonica nekako nije taman...
me@droid