Volim i ja, samo što se više ne snimaju takvi... Ja ne znam tko ljudima daje tolike pare da snimaju sr*nja
Kukavičje gnijezdo je odličan, ali je Shutter Island veliko razočaranje. Sigurno ćeš uživati (kao i ja) u 5 filmova o Hannibalu Lecteru
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
PS: Malo je poznato da su braća Wachowski, snimajući Matrix, zapravo bili inspirirani knjigom francuskog filozofa Jeana Baudrillarda "Simulakrum i simulacija" iz 1981. godine.
Radi se o iluzornom svijetu, lažnoj stvarnosti koja je mnogo bolja od realnosti - hiperstvarnosti. Zanimljiva je simbolika što na početku filma Neo drži baš tu knjigu u ruci. Međutim, ona je šuplja: lažna knjiga u kojoj drži pirateriju (ilegalne CD-e). Upravo to predstavlja zamjenu stvarnog svijeta stimuliranom digitalnom iluzijom koja se često puta čini stvarnijom od stvarnosti.
Mnogi filmovi i serije se bave tom tematikom, ali je Matrix vjerojatno najpoznatiji i po mnogočemu utjecajan.
Da se čovjek zapita koliko je dobro non-stop visit na internetu....
Ovo je isto još jedan razlog zašto se konstantno vračam na ovaj forum, pogotovo kad tražim nešto novo... nije stvar samo u linuxu, nego u kompletnom stanju svjesti prosječnog linuxaša. Ekipa samo nastavite tako, sve šta se ovdje piše, jako je važno i kvaliteno, pa čak i na podforumu razno
Lutherus je napisao/la:Trebam preporuku za odličan cyber punk movie. Hollywoodski uradci se odbijaju automatski. Dakle ciljana skupina je europski i azijski film.