čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
I? Hoćete li slaviti večeras ulazak u EU? Ili možda danas da slavimo posljednji dan formalne neovisnosti? hm.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
To je nadgrobni?
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
kako kome. nahebala je EU sad kad im dođemo xD
Upravo to...shrike je napisao/la:I? Hoćete li slaviti večeras ulazak u EU? Ili možda danas da slavimo posljednji dan formalne neovisnosti? hm.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Zašto bi ikome trebala biti bitna forma? Zar nije bitan sadržaj, a ne forma?
Baš.
Sve se bojim.Shicy je napisao/la:kako kome. nahebala je EU sad kad im dođemo xD
Nema neovisnosti niti je bila.. bez vlastitih banaka, telekomunikacijskih tvrtki, proizvoda u trgovinama itd...max360se je napisao/la:Upravo to...shrike je napisao/la:I? Hoćete li slaviti večeras ulazak u EU? Ili možda danas da slavimo posljednji dan formalne neovisnosti? hm.
E to! Ali nevezano uz vaš trenutačni razgovor.Abnormal je napisao/la:Zašto bi ikome trebala biti bitna forma? Zar nije bitan sadržaj, a ne forma?
Upravo u rukama imam jedan mali tekst od 8 strana, jako puno "velikih" riječi ima (ontologija, doslovno, ideologija, konzervativizam, individualizam, još malo izmova...), poput nekakvog novog metajezika stvorenog kako bi se svemu tome dao privid ozbiljne znanosti. A od sadržaja ni s. Gore od ekonomije.
Tek sada shvaćam koliku ljubav gajim prema pravim, konkretnim znanostima, gdje nekakva rečenica zaista ima nekakav sadržaj i smisao. Npr. medicina. U medicini nema ovakvih sranja.
Ali ima toga u politici - zvučne, teške riječi, mnogo njih, a od sadržaja niš...
Those who stand for nothing fall for anything.
Ja imam pravilo da sve što sadrži riječ ontologija u najboljem slučaju može biti čista filozofija, a u najgorem hrpa gluposti. Inače, baš zbog toga što nemamo vlastite banke i ostalo sam napisao formalne neovisnosti. Što se sadržaaja i forme tiče, velika većina ljudi pati na forum a ne sadržaj. Zato se i prodaju apple proizvodi tako dobro, iako su često hardverski inferioran proizvod.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ovo pari hrpa gluposti. Uvodim i ja takvo pravilo odsad.shrike je napisao/la:Ja imam pravilo da sve što sadrži riječ ontologija u najboljem slučaju može biti čista filozofija, a u najgorem hrpa gluposti.
Those who stand for nothing fall for anything.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Blažene društveno-humanističke znanosti, dušu dale za prelijevanje iz šupljeg u prazno! Moja sociologija posebno...mist je napisao/la:Upravo u rukama imam jedan mali tekst od 8 strana, jako puno "velikih" riječi ima (ontologija, doslovno, ideologija, konzervativizam, individualizam, još malo izmova...), poput nekakvog novog metajezika stvorenog kako bi se svemu tome dao privid ozbiljne znanosti. A od sadržaja ni s. Gore od ekonomije.Ne znam baš da bih ja sad znala reći o čemu se radi u tom tekstu...
Tek sada shvaćam koliku ljubav gajim prema pravim, konkretnim znanostima, gdje nekakva rečenica zaista ima nekakav sadržaj i smisao. Npr. medicina. U medicini nema ovakvih sranja.
Ali ima toga u politici - zvučne, teške riječi, mnogo njih, a od sadržaja niš...
PS: a tek da vidiš metodiku i didaktiku...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.