[ANKETA, travanj 2014.] Koji e-mail klijent koristite?
Moderator/ica: Moderatori/ce
[ANKETA, travanj 2014.] Koji e-mail klijent koristite?
2014. je.... E-mail još nije umro. Zapravo jači je no ikad!
Na koji način vi baratate sa najčešćim (ajde, telefonska veza je možda češća) komunikacijskim kanalom?
Na koji način vi baratate sa najčešćim (ajde, telefonska veza je možda češća) komunikacijskim kanalom?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Re: [ANKETA, travanj 2014.] Koji e-mail klijent koristite?
Dodao sam Evolution u popis.
Sorry, nekome sam pobrisao glas..
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Odg: [ANKETA, travanj 2014.] Koji e-mail klijent koristi
Cccc.... Ne moze ni jedna anketa kod tebe regularno proci...stefan je napisao/la:Dodao sam Evolution u popis.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
A ti stvarno imaš pik na menestefan je napisao/la:Dodao sam Evolution u popis.
PS. zaboravio si i ti ponovno glasati
Zadnja izmjena: bertone, dana/u 02 tra 2014, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Valjda se neće nešto pobrisati dok bude ispravljao zatipak u "Neki drugi dektop klijent" 
Za sada 6/6 za thunderbird.
Moram priznat da za Alpine mail nikad nisam čuo
Za sada 6/6 za thunderbird.
Moram priznat da za Alpine mail nikad nisam čuo
Where there is a gui there's a way.
mutt mutt i samo mutt. iako mailove skidam sa offlineimapom, sortiram na serveru sa procmailom a saljem sa msmtpom.
Thunderbird je ok, moram naći vremena i isprobati mutt.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Evo glasao sam.Bertone je napisao/la:A ti stvarno imaš pik na menestefan je napisao/la:Dodao sam Evolution u popis.
Sorry, nekome sam pobrisao glas.... s prošlom anketom si me naguzio u nesvrstane
.. sad poništavaš važeći glasački listić.. kaj je slijedeće
PS. zaboravio si i ti ponovno glasati
Kmail, i to zbog dobre integracije sa ostalim KDE programima.
Ali sve češće koristim gmail preko browsera. I naravno preko Android Gmail aplikacije
alpine je prastari mail klijent, nešto poput muttaFugu je napisao/la:Moram priznat da za Alpine mail nikad nisam čuo
Zanimljivo kako Evolution još uvijek nema glasova.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.