Za vrijeme instalacije možeš ući u drugu konzolu sa Ctrl+Alt+F3 na pr. Tada možeš nakon prijave (username=root, pass ostavi prazno) probati wifi-menu.
Ne znam, negdje je veza očito pukla i mislim da nakon errora od mirrora je napisalo da je base system instaliran, u prethodni manjaro ne mogu bootati jer je arch bootabilan ali je grub od manjara bio pa je stao na pola boota ..sad sam u live modu manjara i reinstaliravam ga na partiji na kojoj je i bio pa možda grub "uhvati" arch,ak je instaliran
Ok u Arch xfce sam zahvale opet Coolechu i Vl@di jer jedan wifi-menu mi zapravo da dovoljni gui da se povežem..responzivno i ok, ali naravno neke stvari su iste kwm disabled by bios,onda neki usb decriptor error ali ja kritiziram a skripta sve odradila za mene
exithus lethalis je napisao/la:..zahvale opet Coolechu..
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
exithus lethalis je napisao/la:..zahvale opet Coolechu..
Jel' da?
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
exithus lethalis je napisao/la:Misliš da je cool+leech=cooleech..?
Starci šapatom po selu predaju legendu da ako za krvavog mjeseca uhvatiš svemirskog jazavca Luju (naravno, i dok lički vuk zavija) a za koje vrijeme i majka bukva i otac međed rade one stvari ne dalje od tri boce rakije, otkrit će ti se istina o cooleechu. Ali pazi se, ak te međed vidi mogo'b svakako najebat!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!