Šutnja je zlatobertone je napisao/la: E da, kako komentirati ISO od 2,6 GB
[OBJAVLJENO] Ubuntu 20.04: Pusti me na miru
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Ubuntu 20.04: Pusti me na miru
Koliko sam čitao, Cannonical je već podosta bio financiran privatnim novcem i radio sa teškim gubitcima, u jednom trenu su se jednostavno odlučili fokusirati efektivno samo na stvari koje donose lovu i to je to. Budimo realni, malo su pretjerali sa forkanjem svega i svačega, dok još DE mogu razumijeti jer za ekipu koja voli GUI moraju imati referentni DE koji koriste, stvari tipa Mir je bilo teško pretjerivanje. Evo, i dan danas nakon ohoho godina weyland je daleko od stabilnog i iskoristivog.bertone je napisao/la:Maloprije probao live, scaling radi ok,... sad bi se samo trebalo priviknuti na GNOME![]()
I dalje ne razumijem logiku kako možeš odustati od vlastitog DE u trenutku kad je napokon postao dobar
EDIT: E da, kako komentirati ISO od 2,6 GB
2.6 GB iso je meni prije (pa i sada) bio ok jer bi odma sa stikao instalirao više toga. Ako idem na minimalizam onda odmah skidam netinstall od ~100MB pa neka ostatak skida sa neta.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Slažem se da je Mir, Weyland, Ubuntu phone pa i Unity 8 bilo bacanje novaca, ali imati kućni DE koji k tome radi vrlo dobro mi i nije baš ok potez jer mislim da je na njegov razvoj odlazila sića od ukupno potrošenih novaca... ok, sad cendram i nitko me ne sprečava da stavim Unity 7 na 20.04, ali nikad to neće raditi dobro kako bi radio dobro da dolazi nativno.
Nego, hoće se ovo objavljivati ili ćemo samo kolektivno cendrati tu oko unityja 
Tko ti brani da objaviš? Samo naprijed
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Sad sam vidio slikeiweb je napisao/la:Nego, hoće se ovo objavljivati ili ćemo samo kolektivno cendrati tu oko unityja
EDIT: Kaj si ono pitao?