skinul sam film prek ktorrenta i dok sam ga otvoril u movie playeru mi se pojavilo :
The stream is encrypted and decryption is not supported.
zna mozda netko u cemu je problem i kak da ga rijesim?
pomoc oko movie playera
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: pomoc oko movie playera
drugi plejer.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Pokušaj otvoriti sa SMPlayerom.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Suko
- Site Admin
Probaj VLC
Taj otvara sve.
Taj otvara sve.
Moje isto preporuke za VLC
Jedino sto mu fali je da kada zumiras, cropas ili sta vec u slucaju kada imas neku ultra-mega wide format filma (znaju biti 3-4 puta siri nego visoki) onda istovremeno mjenja velicinu titlova.
To je bilo zakon rjeseno u gom playeru di su titlovi neovisni o velicini filma i samo pomalo zumiras film sa "+" tiplkom koliko ti pase... ali nazalost ga nema za linux.
Inace same pohvale za vlc...
Jedino sto mu fali je da kada zumiras, cropas ili sta vec u slucaju kada imas neku ultra-mega wide format filma (znaju biti 3-4 puta siri nego visoki) onda istovremeno mjenja velicinu titlova.
To je bilo zakon rjeseno u gom playeru di su titlovi neovisni o velicini filma i samo pomalo zumiras film sa "+" tiplkom koliko ti pase... ali nazalost ga nema za linux.
Inace same pohvale za vlc...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Markec
meni se čini da je problem s kodekom.filipxyz je napisao/la:skinul sam film prek ktorrenta i dok sam ga otvoril u movie playeru mi se pojavilo :
The stream is encrypted and decryption is not supported.
zna mozda netko u cemu je problem i kak da ga rijesim?