Uskoro završavam nekakav preview - alphu LiveDVD KUXbuntu medija, gdje sam uspio potrpati sve tri Ubuntu distre.
Zanima me, ima li uopće interesenata za ovakvu stvarčicu?
(Prvenstveno sam je složio zbog lakšeg dijeljenja Ubuntu distribucije, a i kako bi si ljudi lakše isprobali sva tri Ubuntu "okusa") - Umjesto objašnjavanja kako i zašto Xfce, GNOME i KDE, evo vam LiveDVD pa probajte sva tri sučelja i sve će vam biti jasno
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
A ovo je prvenstveno namjenjeno dijeljenju po sajmovima i sličnim manifestacijama gdje se ljudi po prvi puta upoznaju sa Linuxom. Na taj način mogu jednostavno i brzo isprobati sve okuse grafičkih sučelja.
Napravio sam torrent datoteku da oslobodimo malo wiki-jev server, nadam se da se Grof ne ljuti
Svih koji su već skinuli datoteku sa gornjeg linka ljubazno molim da pomognu u seed-u dok se ne skupi barem 16-tak seedera. Ja ću dijeliti 24/7, ali je problem moje ograničenje od ~30kB/s uploada.
Upute za stavljanje na seed:
Sve je isto kao da skidate torrent, samo što za odredišnu mapu (target directory) izabirete onu u kojem je već skinuta datoteka (kuxbuntu-9.10-desktop-i386.iso). Potom torrent klijent sam prepoznaje prethodno skinutu datoteku te napravi re-check (ili hash check) i započinje seed.