Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
Ja cu probati cim stigne cd 
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
- LinuxTG
Napokon radi mi SiS grafika bez problema nema čudnih boja kao prije

- Gogy
- Kontakt:
Ok je, ništa revolucionarno ali dobro je. Iako mi se ne sviđa novi dizajn, ali moram priznati da su si dali truda. Fora mi je što je automatski spremno za društvene mreže iako je Empathy očajan program, trebalo je ići sa Pidginom. Ali zato je Gwibber odličan program.
Nisam baš sretan što nema Gimp-a ali nema veze, lako ga je instalirat.
Novi Ubuntu dolazi sa Pitivi video editorom koji je vrlo oskudan ali može poslužit za neke osnovne radnje.
Čini mi se da je boot nešto brži ali nisam precizno mjerio. Također novi openoffice se puno brže pokrene.
UbuntuOne nije ni sluga DropBoxu, spor je, ponekad ne radi... čudno uglavnom.
Eto, nemojte to uzeti zdravog za gotovo, to su samo moja mišljenja i viđenja
Nisam baš sretan što nema Gimp-a ali nema veze, lako ga je instalirat.
Novi Ubuntu dolazi sa Pitivi video editorom koji je vrlo oskudan ali može poslužit za neke osnovne radnje.
Čini mi se da je boot nešto brži ali nisam precizno mjerio. Također novi openoffice se puno brže pokrene.
UbuntuOne nije ni sluga DropBoxu, spor je, ponekad ne radi... čudno uglavnom.
Eto, nemojte to uzeti zdravog za gotovo, to su samo moja mišljenja i viđenja
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Evo, stavih u VBox novi Utuntu.... BOJE!!! Aaaa!!! Oni zbilja ne znaju izabrati boje, ni jedna druga veća distribucija nema takvih problema.
No sad ono što mi se sviđa:
* konzistentnost dizajna (jednostavne jednobojne ikonice, gradijenti alatnih traka, itd. sve je tip-top podešeno i napravljeno) - bravo za to (samo da su još maknuli tu ljubičastu
)
* solidan izbor aplikacija, a izbornici nisu prenatrpani - definitivno dobro za početnike, ali i ostalu ne-g33k populaciju (a možda i za njih, samo to nisu svjesni
)
* Ubuntu Software Center - odlično, intuitivno, lijepo!
(ovo što me se dojmilo u startu, ostali dojmovi malo kasnije...
)
No sad ono što mi se sviđa:
* konzistentnost dizajna (jednostavne jednobojne ikonice, gradijenti alatnih traka, itd. sve je tip-top podešeno i napravljeno) - bravo za to (samo da su još maknuli tu ljubičastu
* solidan izbor aplikacija, a izbornici nisu prenatrpani - definitivno dobro za početnike, ali i ostalu ne-g33k populaciju (a možda i za njih, samo to nisu svjesni
* Ubuntu Software Center - odlično, intuitivno, lijepo!
(ovo što me se dojmilo u startu, ostali dojmovi malo kasnije...
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
U RC-u je bilo, pa spašava sisfb, dakle u finalu to radi bez problema? Jedva čekam da se svuče s interneta pa da vidimo.LinuxTG je napisao/la:Napokon radi mi SiS grafika bez problema nema čudnih boja kao prije![]()
![]()
![]()
![]()
-
csx
zasto je empathy tako očajan program? O.oiako je Empathy očajan program, trebalo je ići sa Pidginom. Ali zato je Gwibber odličan program.
Čini mi se da je boot nešto brži ali nisam precizno mjerio.
"nešto brži"
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Jel zna netko ikakav racionalan razlog zašto Bugovci ne objave izlazak novog Ubuntua na BOL-u? Ipak je to najpopularnija i najpoznatija Linux distra... :ugeek:
(da ne spominjem druge mainstream IT portale... kava )
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- vuksamotnjak
Oni su ti postali Apple zombiji, a i windowse vole, tako da nemaju gdije pisati o linuxu općenito...4ndY je napisao/la:Jel zna netko ikakav racionalan razlog zašto Bugovci ne objave izlazak novog Ubuntua na BOL-u? Ipak je to najpopularnija i najpoznatija Linux distra... :ugeek:
empathy se ni meni nesviđa, nema mogučnost pravljenja logova, vrijeme slanja, postavljanje statusa, koja glazba svira....nezznam dali je to moguće ak je recite mi kako
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Status postavljas na vrhu prozora empathyja kako to nisi vidiovuksamotnjak je napisao/la:4ndY je napisao/la: empathy se ni meni nesviđa, nema mogučnost pravljenja logova, vrijeme slanja, postavljanje statusa, koja glazba svira....nezznam dali je to moguće ak je recite mi kako)
Je ima manje opcija od pidgina ali nije los.
Kakvo vrijeme slanja?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.