Gnome Shell vs Unity; mišljenje forumaša
Moderator/ica: Moderatori/ce
Gnome Shell vs Unity; mišljenje forumaša
Slažem se sa izrečenim.
Osim što KDE smatram najružnijim klonom Windowsa i općenito desktop environmenta ikada viđenim na GNU/Linuxu.
Osim što KDE smatram najružnijim klonom Windowsa i općenito desktop environmenta ikada viđenim na GNU/Linuxu.
-
csx
Re: Gnome Shell vs Unity; mišljenje forumaša
pingu je napisao/la:Slažem se sa izrečenim.
koju ti dioptriju furaš?
-
Lutherus
@ csx
ni ja se ne mogu oduprijeti dojmu da kde strahovito podsjeća na windows aero.možda zbog svih onih bling bling efekata?ko bi to znal
@pingu
onda još nisi vidjel icewm sa novim službenim temama
ni ja se ne mogu oduprijeti dojmu da kde strahovito podsjeća na windows aero.možda zbog svih onih bling bling efekata?ko bi to znal
@pingu
onda još nisi vidjel icewm sa novim službenim temama
Nisam koristio nijedno od ta dva sučelja, no kada bih bio zainteresirani korisnik koji traži usporedbu, vjerojatno mi optužbe za kopiranje ne bi puno značile (jer ni Gnome Shell baš vrhunac originalnosti), a ono o krađi je na razini klevete (jednako tako si mogao napisati: "a i upitno je nije li Shuttleworth zapravo zaradio svoje bogatstvo prodajući djecu u roblje").
Mislio sam nešto napisati ali sam odustaopingu je napisao/la: Osim što KDE smatram najružnijim klonom Windowsa i općenito desktop environmenta ikada viđenim na GNU/Linuxu.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- DoDo
- Spol: M
Re:Gnome Shell vs Unity; mišljenje forumaša
odin je napisao/la: Unity je Cannonicalov partizanski napad na desktop te je sa Ubuntu 11.04 jednostavno nametnut kao nativno sučelje.
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr