Iako, baš onako granično, valjda ciljaju na soj metrosexualaca
A jel običavaš koristiti neku futrolu ili case?
Većina ljudi ionako lijepe i preskupe telefone strpa u ružnjikave i jeftine futrole...
Baš sam ti pomogao...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Da, ako ti treba takav mob i imaš koristi od njega. Obuci se u odijelo iste boje i manje će upadati u oči.holden je napisao/la:Znači, redmi 3, telefon za muškarca? Da ili ne?
Nzm koja je to futrola lijepa a da posluži svrhi. S druge strane, gumirana pozadina je odlična dok se ne počne ljuštiti.Fugu je napisao/la:Većina ljudi ionako lijepe i preskupe telefone strpa u ružnjikave i jeftine futrole
Meni telefon izgleda OK, ali ja nisam mjerilo za estetiku jer mi je i MBP lijepholden je napisao/la:Nego, taman htedoh da kupim taj redmi 3, pa pošaljem bratu slike, kaže da je telefon ono, više za dame, zbog onih šara na poleđini. Onda priupitam snajku i devojku, kažu isto. Znači, redmi 3, telefon za muškarca? Da ili ne?

Meni ne izgleda baš "muški" ali ukusi su različitiholden je napisao/la:Nego, taman htedoh da kupim taj redmi 3, pa pošaljem bratu slike, kaže da je telefon ono, više za dame, zbog onih šara na poleđini. Onda priupitam snajku i devojku, kažu isto. Znači, redmi 3, telefon za muškarca? Da ili ne?
Nema veće religije od istine!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.