Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Zato jer se netko drugi ovdje lažno predstavlja mojim pravim imenom pa sam si složio ovo. :-p
Uglavnom, nov sam na forumu pa mi se činilo zgodnije javiti se ovdje nego otvoriti 10002. thread pod naslovom "Pozdrav". Nov sam ovdje, ali neki me sigurno već duže znaju sa Ubuntu-hr foruma, poneko možda i uživo.
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: dio kolekcije
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: dio kolekcije
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Bok svi!
Baš i nemam neki poseban razlog zašto je nick takav kakav je. Mislim kako je to bio redni broj pjesme na playlisti u trenutku prijave na forum, spojen sa skraćenom formom imena. Nisam htio puno komplicirati.
Inače, nećete imati puno posla sa mnom i mojim problemima. Koristim Linuxe od ovog ožujka i još se privikavam udisati zrak slobode nakon 20-ak godina robovanja i tlake pod windowsima - migracija je bila pravi mali kulturološki šok.
Otada imam običaj sam tražiti izlaze iz eventualnih bugova i drugih tekućih boljki što je više moguće, dok druge haltam za odgovor jedino kada je priša.
Registrirao sam se uglavnom zato da pozdravim.
Bokić!