[ZBIRNA TEMA] Google - vijesti, rasprave, proizvodi, pitanja
Moderator/ica: Moderatori/ce
[ANKETA] Google Wave - uspjeh ili promašaj?
Google Wave
Googleov servis pompozno najvavljivan prošle godine u zadnje je vrijeme potpuno utihnuo. Nitko više ne govori o ovom proizvodu iz Googleove radionice. Pregledavajući malo internet nabasao sam na različita mišljenja o njemu.
I grupa LZS-ovaca je stekla određeni broj pozivinica i malo se poigrala s njime prije nekog vremena. No, koliko vidim nitko ga baš ne uzima zaozbiljno niti ga koristi učestalo.
Što se dogodilo ili događa Google Wave-u?
Googleov servis pompozno najvavljivan prošle godine u zadnje je vrijeme potpuno utihnuo. Nitko više ne govori o ovom proizvodu iz Googleove radionice. Pregledavajući malo internet nabasao sam na različita mišljenja o njemu.
I grupa LZS-ovaca je stekla određeni broj pozivinica i malo se poigrala s njime prije nekog vremena. No, koliko vidim nitko ga baš ne uzima zaozbiljno niti ga koristi učestalo.
Što se dogodilo ili događa Google Wave-u?
-
The Acacia Strain
- Spol: M
Re: [ANKETA] Google Wave - uspjeh ili promašaj?
meni je to totalni promašaj. imao sam dosta pozivnica i podijelio, no nitko to ne koristi, pa ni ja. uopće neznam za što da ga koristim kad sve te funkcije već koristim na nekim drugim servisima..
ma promasaj,,,,,,,, malo ga pokusao koristiti itd no......... osta je neshvacen,,,
- kvaju
Da brže radi možda bi ga i koristio, treba mu vječnost da skrolam jedan wave, i ima još nekih stvari koje mi se ne sviđaju još, u biti, ovo je još uvjek debela beta zar ne?
možda se popravi stanje
možda se popravi stanje
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
- Gogy
- Kontakt:
Zasad je promašaj ali vidjet ćemo kako će biti. Vjerujem da Google to može uglancati.
Što se tiče sporosti kod scrolanja, ja imam dojam da je Google zamislio da se za svaku sitnicu otvara drugi wave, npr. "slike s godišnjeg", "seminarski rad" i slično... dakle kao neki blog postovi ali da se može vršiti kolaboracija, a ne kao što mi često radimo tipa "Službeni LinuxZaSve wave" koji se može protegnuti u beskonačnost i onda je normalno da je stvar spora. Takav sam ja dojam stekao ali to je samo moje mišljenje...
Što se tiče sporosti kod scrolanja, ja imam dojam da je Google zamislio da se za svaku sitnicu otvara drugi wave, npr. "slike s godišnjeg", "seminarski rad" i slično... dakle kao neki blog postovi ali da se može vršiti kolaboracija, a ne kao što mi često radimo tipa "Službeni LinuxZaSve wave" koji se može protegnuti u beskonačnost i onda je normalno da je stvar spora. Takav sam ja dojam stekao ali to je samo moje mišljenje...
A vidiš, možda si u pravu. Ovo je jedan drugi pogled na uporabu Waveta....Gogy je napisao/la:Zasad je promašaj ali vidjet ćemo kako će biti. Vjerujem da Google to može uglancati.
ja nisam ni dobio potrebu da ga čekiram...
možda u budućnosti...
možda u budućnosti...
Tako sam i ja uvijek dozivljavo wave a ne ona nasa brbljaonica "Službeni LinuxZaSve wave"... za to je irc a bome vidim on je totalno zivnuo, do sitnih sati se ljudi druze na ircuGogy je napisao/la:... ja imam dojam da je Google zamislio da se za svaku sitnicu otvara drugi wave, npr. "slike s godišnjeg", "seminarski rad" i slično... dakle kao neki blog postovi ali da se može vršiti kolaboracija, a ne kao što mi često radimo tipa "Službeni LinuxZaSve wave" koji se može protegnuti u beskonačnost i onda je normalno da je stvar spora. Takav sam ja dojam stekao ali to je samo moje mišljenje...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
aaaaaaaa jeste vidli ovo?
ja sam jedini odgovorio da je odličan odabir... ja sad neznam dal je to smješno ili ne al evo recimo ja ga koristim puno.. Naime odličan mi je kolaboracijski alati for free je... Jest da se malo piše gore i tak trebalo i bi dosta ekipe biti gore da se napravi sociološki podhvat al što se tiče funkcionalnosti..
Najviše ga koristim prilikom ispravljanja koda ili textova..
Obožavam što 10 ljudi može pisati jedan tutorial..
šeramo source i slike..
šeramo i chatamo u isto vrijeme..
Neznam, možda su ljudi se zbunili kad je došlo pun kufer botova al i ljudi koji ih ne koriste ... uff.. moram napomenuti da mi je olakšalo 100 put život...
i na kraju jedva čekam da to stavim na moj server..
Jer bu onda fakat zaista najbolji alat by google..
ja sam jedini odgovorio da je odličan odabir... ja sad neznam dal je to smješno ili ne al evo recimo ja ga koristim puno.. Naime odličan mi je kolaboracijski alati for free je... Jest da se malo piše gore i tak trebalo i bi dosta ekipe biti gore da se napravi sociološki podhvat al što se tiče funkcionalnosti..
Najviše ga koristim prilikom ispravljanja koda ili textova..
Obožavam što 10 ljudi može pisati jedan tutorial..
šeramo source i slike..
šeramo i chatamo u isto vrijeme..
Neznam, možda su ljudi se zbunili kad je došlo pun kufer botova al i ljudi koji ih ne koriste ... uff.. moram napomenuti da mi je olakšalo 100 put život...
i na kraju jedva čekam da to stavim na moj server..
Jer bu onda fakat zaista najbolji alat by google..
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
Sites - Under construction
- apsurdna
- Spol: Ž
meni je wave koristan dok pisem seminare i takve stvari, slazem se da je to najbolji alat za neko suradjivanje. bolji je od im-a i od mejla i s lakocom vise ljudi sudjeluje u razgovoru, projektu, dijele se informacije, slike, sadrzaji. malo me ovo real time pisanje je** ali sigurna sam da ce se to srediti. Vidjela sam da google potice pisanje addonova iliti extenzija za gwave pa se cini da ce biti iznimno koristan i koristen alat
veliki like
veliki like
there are 10 types of people in the world. those who understand binary and those who don't.