Potvrđeni prvi strani predavači na konferenciji DORS/CLUC 2013.

DORS/CLUC je jedna je od najvećih konferencija u regiji koja se bavi tehnologijama slobodnog i otvorenog koda te okuplja inozemne i domaće  stručnjake s ciljem razmjene iskustava i ideja.

Harald Welte, Ivan Guštin, Theodore Ts’o, Mark Shuttleworth, Dobrica Pavlinušić, Brian Fitzgerald, Rasmus Lerdorf su samo neki od poznatih stručnjaka koji su sudjelovali na dosadašnjim DORS/CLUC konferencijama.

DORS/CLUC 2013 - Prvi potvrđeni strani predavači

Što se tiče ovogodišnje konferencije, posebno nam je drago najaviti prve potvrđene strane predavače:

• Karel De Vriendt održat će uvodno predavanje pod nazivom “Interoperability, Enterprise Architecture and Public Procurement”.
• Karsten Gerloff će održati predavanje o Free Software Foundationu, viziji i aktivnostima u promidžbi slobodnog softvera.
• Matija Šuklje će održati interaktivni događaj – raspravu s publikom na temu pravnih pitanja o slobodnom softveru te o načinima na koji Free Software Foundation pomaže u tom području.

Više o stranim predavačima možete saznati ovdje.

Bilo da ste početnik ili napredni korisnik tehnologija slobodnog i otvorenog koda vjerujemo da će vam DORS / CLUC 2013 osigurati tri dana zanimljivih predavanja, radionica, mnoštvo novih informacija te omogućiti da ostvarite nove poslovne kontakte. Detalje oko konferencije potražite na službenim web stranicama.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Potvrđeni prvi strani predavači na konferenciji DORS/CLUC 2013., 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.