Pitam se ko je zaslužan za toodin je napisao/la:Vidiš zato JVP Varaždin na svim kompovima ima Debian.
Svjedočanstva
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Svjedočanstva
E, ljudi, danas sam prvi put bio u PSK kladionici. Dali je tko skužio da se na njihovim kompovima vrti neki Linux?
Nisam skužio koji, ali mislim da je Gnome 2 na njemu. Ima jednu traku na vrhu, neku bijelu temu i Hydroxygen ikone:
http://gnome-look.org/content/show.php/ ... tent=88575

Nisam skužio koji, ali mislim da je Gnome 2 na njemu. Ima jednu traku na vrhu, neku bijelu temu i Hydroxygen ikone:
http://gnome-look.org/content/show.php/ ... tent=88575
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Ja mislio Debian.odin je napisao/la:mislim da imaju crveni šešir
Svejedno, sad znam kako započeti razgovor s tetom što radi ondje..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
-
Lutherus
E bok. Jel sama kompajliraš kernel?Hugo je napisao/la:
odin je napisao/la:E bok. Jel sama kompajliraš kernel?Hugo je napisao/la:
- dinosb
- Spol: M
Cooleech je napisao/la:Ti kompovi su jedno pristojno skladište svogmogućeg malware-a što se pojavilo u zadnjih 5-6, ako ne i više godina!
The Hive
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
- Soul_Sample
- Spol: M
u jednom kafiću u valpovu imaju linux na računalu i ženska cijelo vrijeme dok sam bio tamo drkala po playlisti, mijenjala glazbu, gledala neke slike po facebooku, ugl služila se računalom. i ja onak na odlasku pitam "koji linux imate?", a ona će meni "šta ti ja to znam ja samo puštam glazbu"Hugo je napisao/la:Ja mislio Debian.odin je napisao/la:mislim da imaju crveni šešir![]()
pazi da se ne bi iznenadio
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Prosjecan danasnji korisnik koristi racunalo za facebook i da si skine muziku i ponekad koji film. Da naravno i za surfanje internetom.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.