al tu se isto mora kompilirati sve kao kog gentooa ?Doki je napisao/la:
Ako nekom treba linux za nabijanje kompleksa korisnicima Aera neka instalira Sabyon.
http://www.sabayonlinux.org
Ja sam svojedobno koristio Sabayon Linux 3.4a x86 verziju.
Na DVD-u se nalazi gotovo sve za sminkanje. Automatski prepoznaje graficku, nudi opciju sa i bez 3d-a, sa Compizom ili bez njega.
AIGLX Desktop Acceleration, XGL Desktop Acceleration. Linux sa Google Earthom, Flight Simulatorom,
Savage:Battle for Newerth, Nexuiz, Second Life, Battle for Wesnoth itd, itd ,itd.![]()
![]()
![]()
i sve to uredno postima u letu.
DVD je normalno LIVE Distra i sve se moze vrtiti bez instaliranja.
Stigla Fedora 9!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- kaiwan
- Spol: M
Re: Stigla Fedora 9!
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
još samo da saznam kakve veze ima sabayon sa fedorom, a posebno sa portanjem drivera na livna repo, pošto si me citirao, saznao bih i svrhu tvog posta ovdjeDoki je napisao/la:
Ako nekom treba linux za nabijanje kompleksa korisnicima Aera neka instalira Sabyon.
http://www.sabayonlinux.org
Ja sam svojedobno koristio Sabayon Linux 3.4a x86 verziju.
Na DVD-u se nalazi gotovo sve za sminkanje. Automatski prepoznaje graficku, nudi opciju sa i bez 3d-a, sa Compizom ili bez njega.
AIGLX Desktop Acceleration, XGL Desktop Acceleration. Linux sa Google Earthom, Flight Simulatorom,
Savage:Battle for Newerth, Nexuiz, Second Life, Battle for Wesnoth itd, itd ,itd.![]()
![]()
![]()
i sve to uredno postima u letu.
DVD je normalno LIVE Distra i sve se moze vrtiti bez instaliranja.
.
ako misliš da neznam na kojim distribucijama linuxa je podržan nvidia driver, varaš se
uostalom i solaris 10 i 11 imaju automatsko prepoznavanje grafičke i instalaciju drivera kod instalacije OS-a, no to nema nikakve veze sa fedorom pa nisam počeo sa pitanjem, zašto solaris može. a fedora ne?
hvala na razumijevanju, a cjenjene forumaše bih zamolio da mi jave kad se na livna repoima dogodi čudo, jer fedoru više ne podižem dok se ne srede neke osnovne stvari
uostalom, jutros se kde smrznuo te mogu koristiti samo gnome, kaj i nije toliko loše
može i na onom drugom forumu
ovdje sam rijetko
hvala
Sorry, ako se netko uvrijedio. Mea culpa. Krivo sam citirao.Trebalo je ovo citirati.kaiwan je napisao/la:
slazem se s time, i ja cekam isto...zato imam ubuntu, kada je potrebano nabijati komplekse onima kojie se hvale sa Aerom
Htio sam samo ukazati na jednu Art distribuciju koju nije potrebno instalirati, nego
jednostavno dignuti sa DVD-a i pustiti da sline cure aero userima.
PS:Tko radi taj i grijesi.Velik je onaj koji zna priznati svoju gresku, a
ne samo pljuvati po drugima.
slažem se i nema razloga za isprike
sve je ok
nema ovdije uvreda, kad bi se na ovo vrijeđao, kako bi doživio ove godine
pokušao sam samo skrenuti pozornost da je ovo podforum o fedori, te u svom threadu upozoravam na velik nedostatak ili propust kod repozitorija
sve je ok
nema ovdije uvreda, kad bi se na ovo vrijeđao, kako bi doživio ove godine
pokušao sam samo skrenuti pozornost da je ovo podforum o fedori, te u svom threadu upozoravam na velik nedostatak ili propust kod repozitorija