TOP TEMA: Debian fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Debian fan club

još samo kad bi moj SiS radia ka na Lennyju...
Saznat ćeš ubrzo
Ne vidim razloga zašto ne bi radio može samo raditi bolje 
nadam se da će radit barem kao Lenny 
Pa to je strašno ja više nemam Ubunteka na compu

zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
-
Lutherus
ma divnodomi je napisao/la:Pa to je strašno ja više nemam Ubunteka na compu![]()
A zasto imas dva skvisca jedan sa gnometom jedan sa xfceomdomi je napisao/la:Pa to je strašno ja više nemam Ubunteka na compu![]()
Sto kaze zena? To si njen ubunek izbrisao
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Draga radi na Debinu kao velika a ima si ona one ne mogu ni reć na kojima se igrazole052 je napisao/la: A zasto imas dva skvisca jedan sa gnometom jedan sa xfceom![]()
Sto kaze zena? To si njen ubunek izbrisao
A Squisca xfc sam install.da napokon probam taj xfc.i mogu reć da to rula na mojoj kanti
zole052 je napisao/la
Počeli su malo po malo ubacivati nove verzije paketa u repozitorije: u Sid došli libreoffice, i xorg 7.5/xserver 1.9.4, u Experimental polako dolazi Xfce 4.8...
U testing odma u nedjelju stiglo brdo update-a
U testing odma u nedjelju stiglo brdo update-a
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
debian_sources.list
http://sites.google.com/site/mydebiansourceslist/# Craigevil's Giant Debian /etc/apt/sources.list Updated February 08, 2011. Updated lists for Squeeze Release. The list just keeps growing.
# This list is for Debian if you are using Ubuntu do not use this list. Instead you can use the Ubuntu Sources List Generator - http://repogen.simplylinux.ch/
# If you notice any repos not working please let me know in irc in #smxi on irc.oftc.net
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.