Sada je: 17 ruj 2019, 09:18.
Diskusije usko vezane uz Debian distribuciju.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Bok,

kada zelim slusati muziku, sve mi lijepo svira na zvucnike od laptopa ali kad zvucnike u laptop, zvuk se vise ne cuje. Zvucnici su isprobani i rade.
Je li mozda netko imao ovakav problem?
Zadnja izmjena: ante003; 16 sij 2013, 11:33; ukupno mijenjano 3 put/a.
Avatar
Postovi: 664
Postovi: 664
Pridružen/a: 11 tra 2010, 16:35
Podijelio/la zahvalu: 5 puta
Primio/la zahvalu: 5 puta
Spol: M
OS: Arch
Re: Problem sa audio jackom
16 sij 2013, 04:29
Koju/e distru/e si probao? Imao sam sličan, tj. suprotan problem - radile sluše, a zvučnici ne. :) Bilo je to na prastarom Ubuntuu 8.10. Pomogao mi je workaround koji sam našao.
https://help.ubuntu.com/community/HdaIntelSoundHowto
Arch Linux Install Script
Hash Checker
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.

I've seen some idiots back in my days but you man... you're special!
Avatar
Moderator
Postovi: 6222
Moderator
Postovi: 6222
Pridružen/a: 13 stu 2010, 21:12
Lokacija: /hrvatska/split/.../9/7
Podijelio/la zahvalu: 266 puta
Primio/la zahvalu: 323 puta
Spol: M
OS: Arch MATE/Xfce
Re: Problem sa audio jackom
16 sij 2013, 05:25
jesi proverio u mixeru? ja sam imao sličan problem, samo sam morao da odštikliram neku opciju, ili da pojačam, šta već. Onda je radilo.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
Avatar
Postovi: 894
Postovi: 894
Pridružen/a: 21 lis 2012, 01:13
Lokacija: Ljubljana
Podijelio/la zahvalu: 108 puta
Primio/la zahvalu: 45 puta
Spol: M
OS: Debian 9 - Gnome
Re: Problem sa audio jackom
16 sij 2013, 11:31
Cooleech je napisao/la:Koju/e distru/e si probao? Imao sam sličan, tj. suprotan problem - radile sluše, a zvučnici ne. :) Bilo je to na prastarom Ubuntuu 8.10. Pomogao mi je workaround koji sam našao.
https://help.ubuntu.com/community/HdaIntelSoundHowto


tnx. radi sad :)

kecerraj je napisao/la:jesi proverio u mixeru? ja sam imao sličan problem, samo sam morao da odštikliram neku opciju, ili da pojačam, šta već. Onda je radilo.


Ma jesam. Problem je nastao nakon sto sam htio instalirati virtualbox ali nije uspjelo i od onda sam imao taj problem.
Avatar
Postovi: 664
Postovi: 664
Pridružen/a: 11 tra 2010, 16:35
Podijelio/la zahvalu: 5 puta
Primio/la zahvalu: 5 puta
Spol: M
OS: Arch

Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.