Hvala, samo jedno pitanje, kako cu znati kad je gotovo, tj. kad da rebootam kad se i ako se pojavi greska (posto se nekad pojavi, a nekad ne) buduci da ja ne vidim sto se dogadja s ovom naredbom?
TO djeluje kao problem sa cpufreq dijelo mkernela. Onemogući loadaneje tog dijela ili korištenje-
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Mislim da postoji nacin za kompletan dump, samo emergeam i unmergeam neki paket (npr. sudo) dok se ne pokaze tako nesto. Samo trebam skuziti nacin kako da se output ispisuje istovremeno na ekran i u .txt file.
Dodatno, ukoliko je ovo sto je shrike rekao tocno, mozes pokusati disableati isto u BIOS-u, opcija tipa "Speed Step". Takodjer mozes probati dodati kernel boot opcije: CPUFREQ=no ili processor.ignore_ppc=1.
Doduse, sve ovo navedeno je samo "workaround" a ne rjesenje problema (tj. i dalje mislim da bi trebao pokusati instalirati novi kernel, pogledaj GenToo handbook sekciju u kojoj se spominje "genkernel" ukoliko se ne zelis manualno zafrkavati kompiliranjem).
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.