★ Lifehacker ★
Moderator/ica: Moderatori/ce
- drone
- Moderator
Re: ★ Lifehacker ★
Ja ih imao hrpu, davno, još u srednjoj posudio prijatelju i nikad ih nisam dobio nazad, prijatelj otišao u Ameriku 
Ostalo mi 2 - 3 komada.
Ostalo mi 2 - 3 komada.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
-
Lutherus
Na sličan način sam ostal bez Ken Parkera. Posudil bratu od bivše. Ostali mi kod nje svi Ken Parkeri, od Maidena X-Factor, nešto Tuning magazine časopisa, Diablo II orginal.
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Izgleda da smo svi na isti nacin ostali bez par nastavaka. Vjerojatno je to u ljudskoj prirodi.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
-
Lutherus
No zato naučil lekciju pa takve stvari više ne posuđujem. CD mogu presnimiti, film mogu presnimiti, časopis i strip mogu ocr-ati.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Liječenje depresije i anksioznosti - Gospina trava

Evo što kaže članak
Naravno da nije baš ovako, ipak je ovo cvijet a ne Ecstasy. Inače sve te biljne pripravke smatram običnim placebom, ali Gospina trava je na dobrom glasu radi aktivnog sastojka hipericin koji bi navodno trebao ublažiti depresiju i anksioznost uz minimalne nuspojave (fotosenzibilnost npr. u nekih osoba), naspram sedam listova nuspojava koje dolaze uz moderne RSSI antidepresive.
Uglavnom, kao što u članku piše - nalazi se posvuda, ništa vas ne košta isprobati.

Evo što kaže članak
Nježni dodir blage ruke na čelu kad su vam uzburkane misli kao olujno more, donijet će vam čudesan sastojak hiperofin iz šalice toplog čaja. Kad zatvorite oči u san će vam doći mirisna i cvjetna livada puna sunca, a tamne sjene iz mračnih gudura nestat će pod utjecajem svjetlosti i svetosti hipericina.
Naravno da nije baš ovako, ipak je ovo cvijet a ne Ecstasy. Inače sve te biljne pripravke smatram običnim placebom, ali Gospina trava je na dobrom glasu radi aktivnog sastojka hipericin koji bi navodno trebao ublažiti depresiju i anksioznost uz minimalne nuspojave (fotosenzibilnost npr. u nekih osoba), naspram sedam listova nuspojava koje dolaze uz moderne RSSI antidepresive.
Uglavnom, kao što u članku piše - nalazi se posvuda, ništa vas ne košta isprobati.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Sad kad skuze da je stvarno lijek budu bacili prohibiciju kako bi ljudi kupovali lijekove masovne proizvodnje i svi ju budu poceli ilegalno pusiti.iv@n je napisao/la:Liječenje depresije i anksioznosti - Gospina trava
Evo što kaže članak![]()
Nježni dodir blage ruke na čelu kad su vam uzburkane misli kao olujno more, donijet će vam čudesan sastojak hiperofin iz šalice toplog čaja. Kad zatvorite oči u san će vam doći mirisna i cvjetna livada puna sunca, a tamne sjene iz mračnih gudura nestat će pod utjecajem svjetlosti i svetosti hipericina.![]()
Poznato mi je to...
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
DIY klima uređaj
Ovu foru sam čuo od mnogih i danas prvi put isprobavam. Sve što treba je usmjeriti obični kućni stolni ventilator na posudu s ledom kako bi se dodatno rashladila prostorija. Umjesto leda stavio sam one kocke što idu u prijenosni beach frižider (nakon čitave noći u zamrzivaču).
Efekt? Moram reći da funkcionira, ne samo ako sjediš drito ispred leda, već poprilično ohladi čitavu prostoriju nakon nešto vremena (16m2 u ovom slučaju).
Ovu foru sam čuo od mnogih i danas prvi put isprobavam. Sve što treba je usmjeriti obični kućni stolni ventilator na posudu s ledom kako bi se dodatno rashladila prostorija. Umjesto leda stavio sam one kocke što idu u prijenosni beach frižider (nakon čitave noći u zamrzivaču).
Efekt? Moram reći da funkcionira, ne samo ako sjediš drito ispred leda, već poprilično ohladi čitavu prostoriju nakon nešto vremena (16m2 u ovom slučaju).
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
iv@n je napisao/la:DIY klima uređaj
Ja se tako hladim jos od proslog ljeta, isto sam cuo negdje i probao... Samo sto ja smrznem boce sa vodom, al ista stvar... Za 2 sata vec je ok u prostoriji!
Btw. Ivane spusti nize ventilator i stavi ga blize, bit ce brze!
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- calisto053
- Moderator
Svaka čast, sad je pravo vrijeme za test! 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.