Grof je napisao/la:e, a fakat, kaj će vam to? Ak ste pobjegli sa windowsa, zakaj imate potrebu da ga Linux tolko imitira???Markec je napisao/la:Pričalo se ovdi kako urediti gnome da izgleda kao windows vista ili 7.
Evo jedne upute a i video kako urediti da izgleda kao windows xp, postupak je vrlo jednstavan, preporučujem da pogledate video![]()
Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
- Markec
- Spol: M
Ja imam kde i nemam razloga imitirat windowse, no ovo je zgodno za neke koji nečeu čuti za linuxGrof je napisao/la:e, a fakat, kaj će vam to? Ak ste pobjegli sa windowsa, zakaj imate potrebu da ga Linux tolko imitira???Markec je napisao/la:Pričalo se ovdi kako urediti gnome da izgleda kao windows vista ili 7.
Evo jedne upute a i video kako urediti da izgleda kao windows xp, postupak je vrlo jednstavan, preporučujem da pogledate video![]()
Nisu sve stvari koje izlaze iz Microsofta loše. Unificirani GUI je jedna od dobrih strana Windowsa, IMHO. Dobra strana GNU/Linuxa je ta da može GUI izgledati kako korisnik želi.Grof je napisao/la:e, a fakat, kaj će vam to? Ak ste pobjegli sa windowsa, zakaj imate potrebu da ga Linux tolko imitira???
- Suko
- Site Admin
To je sve igra i učenje.Grof je napisao/la: e, a fakat, kaj će vam to? Ak ste pobjegli sa windowsa, zakaj imate potrebu da ga Linux tolko imitira???
Ne vjerujem da netko ima doma identičnu kopiju Windowsa.
Al, ako naučiš složiti kopiju, onda će znati složiti i svoje jedinstveno sučelje koj će ti najbolje odgovarati.
- DoDo
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
S Linuxom dobiješ kuću, a s windowsima samo prozore.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
@zole052
Sviđa mi se ovaj steampunkovski wallpaper.
Sviđa mi se ovaj steampunkovski wallpaper.
to north, to north there lay the land of dread, dungorthin, where all ways were dead
in hills, in hills of shadow bleak and cold, beyond was deadly nightshade's hold
in hills, in hills of shadow bleak and cold, beyond was deadly nightshade's hold