Nego, kod mene doma puši stari puši ko Turčin. Ak puši u sobi ili hodniku uvek moram čekati da se sve to zlufta jer me u protivnom tak peče po nosu ko da mi ga neko pali. Tak je bilo dok je pušil ove kupljene cigarete. Nedavno je počel kupovati duhan i sam si doma raditi cigarete. Zanimljivo je da te ne uzrokuju tolko smrada a niti mene ne peče nos tak jako od toga ( ak baš moram prejti kroz sobu). Očito je istina da u cigarete ( koje kupujete po dućanima) stavljaju najviše raznog smeća a najmanje duhana. Nedavno je bila jedna emisija s likom koji je radil u duhanskoj industriji pa je rekel kak nutra čak stavljaju nekakve spojeve da pojačaju stvaranje "ovisnosti". Moj nos me nikad do sad nije prevaril, tak da očito nekaj ima u tome.
Nego, mala preporuka za "poboljšanje" života. Napravite si vrt i sadite svoje cvijeće i povrće. Osobno svake godine zasadim oko 1000 sadnica raznog povrća ( najviše paradajza, ove godine bu 7 vrsta ^^ ). Nema ljepšeg nego od sjemenke pa do ploda uzgojiti vlastito povrće. Za razliku od onog povrća iz konzuma, ovo moje doma ima okus
Možda je nekom to čudno ali nakon kaj pol dana provedem za kompom u "virtualnom svijetu", nema mi ljepšeg nego prčkati po zemlji i biljkama... ili zeti teleskop i gledati u "dubine" svemira.
p.s.
Evo da malo "otjeramo" dim s ovog topica ..