Potrebna pomoć

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Zaključano
gMajstor

Potrebna pomoć

Post Postao/la gMajstor »

Dakle ovako, prvo da kažem o čemu se radi, a onda i o vrsti pomoći koja je potrebna (nije novčana :D )
Pokrećem novu mrežu Aquaticy. Možda ste neki već i čuli.
Dakle o čemu se radi, zamišljena je da predstavlja RSS feedove (ili kako već da objasnim) sa vaših sajtova, blogova ... Naravno ovom prilikom pozivam i LZS da otvori svoj profil na mreži i da doda svoj RSS Url. Dakle sve uu svemu da okupi dosta toga na jednom mestu. Šta to znači za korisnika. Znači da će sve imati na jednom mestu, ali imaće i mogućnost da bira šta da prati. da ne tupim dalje. Kad krene s radom biće jasnije. E sad potrebno je da otvorite svoje profil tamo, i da dodate RSS Url sa svog bloga, sajta ... Ne uzima više od 5 minuta vremena, a meni lično puno znači. Kasnije će te i vi imati koristi od toga. Jer svaka reklama dobro dođe. A zašto da vremenom ne povećate posetu svog bloga ili sajta.
Dakle uputstvo šta je potrebno da uradite:
1. registrujete se i ulogujete
2. Kliknete na Panel u gornjem desnom uglu
3. otvori vam se izbornik i izaberete Your feeds
4.Kliknete na ikonu koja označava RSS
5. U polje Title upišete naziv svog bloga ili sajta
6. U polje URL upišete adresu svog RSS (ili dodajte samo adresu vašeg bloga i sajta pa ako radi nakon provere ću da je aktiviram.
7. Klik na ADD Post (moram da promenim naziv dugmeta :) )
i to je to. Nakon toga prolazi aktivaciju i kasnije će svako ko vas bude pratio videti vaše najnovije objave s vašeg sajta ili bloga.
Takođe možete da dodate i ako imate Youtube kanale .

Zaista bi mi puno značila vaša pomoć.
Ups još da zaboravim adresu http://www.aquaticy.com/
gMajstor

Re: Potrebna pomoć

Pa zar baš niko?????
bertone
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la bertone »

gMajstor je napisao/la:Pa zar baš niko?????
Jbg, ja sam ovo pročitao ali sam asocijalni tip koji ne voli društvene mreže.. a nemam ni blog :?
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
gMajstor

Bertone je napisao/la:
gMajstor je napisao/la:Pa zar baš niko?????
Jbg, ja sam ovo pročitao ali sam asocijalni tip koji ne voli društvene mreže.. a nemam ni blog :?

hahhaha ... a meni treba socijalana žena koja voli društvene igre sa dva gola :D

Šalu na stranu, zaista bi mi trebala pomoć oko ovoga. Eto, ako se plašite za lične podatke (mail adresa) slobodno možete da stavite i lažnu (ali pazite da nije postojeća, tj da nije nečija). Mislim, nemate nikakve obaveze kasnije, ok, ako želite da dođete i da čitate šta drugi objavljuju, ali sve ostalo što se tiče sadržaja (naslov i deo teksta i link ka vašem blogu ili sajtu) određuje sama mreža automatski.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Ne kužim, je li to freeOpen Reloaded? :hmm
Bi li to trebao biti blog directory, društvena mreža ili neka kombinacija toga? Iz opisa zvuči najsličnije Bloglovinu.
Ali da, ni ja ne mogu baš pomoći jer nemam blog. Sorry. :pogled_dolje
gMajstor

zaključajte temu!
Zadnja izmjena: gMajstor, dana/u 21 stu 2013, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
gMajstor

Prosto je neverovatno kako je teško ljude naterate da dobrovoljno urade bilo šta. Ne radi se sad samo o članovima ovo foruma, nego uopšteno, eto već dav dana od obećanja kako su mi neki poznanici rekli, "e super, ajde videću, pa ću da dodam" . (izvinjavam se što kukam ovde, ali negde moram, inače ću početi da vrištim kroz prozor).
Šta mislite o ideji i kolko je legalna, da otvorim naloge drugim ljudima, pa da im posle pošaljem u mailovima njihove pristupne šifre, sa napomenom da promene lozinke ili ako se ne slažu da im ugasim profil?
73US
Kontakt:

Post Postao/la 73US »

1. Na dizajnu treba poraditi izgled na prvu je onako.
2. Takvi mreža mislim postoji jako puno.
3. Danas se sve manje koristi rss u doba Twittera i Facebooka.
4. Bilo bi dobro da ubaciš veliku basu poznatih rss da korisnik može izabrati nešto.
5. Bez reklame nema ni publike.
vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
gMajstor

ok, nebitno. Izgleda da opet moram da objasnim do detalja, a trebala mi je samo mala pomoć kako bih ga testirao jedno vreme pre nego što pošaljem zvanične pozive ... ne morate da dodate ništa. Eto. Što ste svi teški ljudi, ko da ću ne daj bože da vam kradem podatke ili ceo blog.
Zaključajte temu!!!
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

gMajstor je napisao/la:Šta mislite o ideji i kolko je legalna, da otvorim naloge drugim ljudima, pa da im posle pošaljem u mailovima njihove pristupne šifre, sa napomenom da promene lozinke ili ako se ne slažu da im ugasim profil?
Uf, ovo nikako! Stvorit ćeš neprijatelje na samom početku, umjesto korisnika a kasnije i eventualne zajednice nastale od istih.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Zaključano