moj stari p2 400 mhz jos uvjek sljaka kod staraca. to je bio hit, przilica 2x i prva geforce-ica, ona 256 (naknadno kopljena).glaskoncILLa je napisao/la:sta uopce ima ziv neki pentium dva, ja sam svog prodao prije nekih 7-8 godina za 500 kuna i to sam super prosao..
Moje prvo računalo
Moderator/ica: Moderatori/ce
Moje prvo računalo
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Povijest linuxa... par pitanja
Pa u državnim firmama ima takvih strojeva na bacanje.
Ima i 486-ica, a nađe se i 386-ica.
Osobno znam jednu ženu koja vodi još uvijek knjigovodstvo na 286. (Ne lažem, stvarno 286-ica)
Osobno znam jednu ženu koja vodi još uvijek knjigovodstvo na 286. (Ne lažem, stvarno 286-ica)
- kova-ng
Re: Povijest linuxa... par pitanja
moj prvi komp je bio 286-ica, 1 mb rama, i dos na njemu (imao je još onaj uređaj za stare velike diskete)Suko je napisao/la:Pa u državnim firmama ima takvih strojeva na bacanje.
to su bila vremena davea, princa i ostralih legendarnih igara
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
Re: Moje prvo računalo
moje prvo je bila 386 sa 10 mhz, turbo na 25 mhz, ostale specifikacije neznam, a da, disk 50 mb.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- Suko
- Site Admin
C64. 1984. godine. 
ZX Spectrum 48K isto negdje 1984.....
To su bile kante! A ne ovo danas....
Legendarne igre?
Legendarne igre su bile Manic Miner, Jet Set Willy, Invaders, Galaxians....
googlajte
To su bile kante! A ne ovo danas....
Legendarne igre?
Legendarne igre su bile Manic Miner, Jet Set Willy, Invaders, Galaxians....
googlajte
amiga 1200 hd. koja zivotinja, 240MB disk sa workbenchom gore. ako se ne vram i na internet je mogla. a sreca moja, sad mi je jako zal kaj sam ju prodal pred par godina.
- glaskoncILLa
jedan poznanik skuplja taj junk, ima punu sobu starih kompova i igrica..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
e to care..devil je napisao/la:amiga 1200 hd. koja zivotinja, 240MB disk sa workbenchom gore. ako se ne vram i na internet je mogla. a sreca moja, sad mi je jako zal kaj sam ju prodal pred par godina.
pogledaj danas malo amiga os kakav je
C64 pa poslije cudo od Amige 500!!!
Ako dobro pamtim Amiga 500 imala je proc na 7.14 MHz i 512 Kb rama... koji je to stroj bio a tek kada sam kupio prosirenje rama na 1Mb, jos ga se sjecam...
Ako dobro pamtim Amiga 500 imala je proc na 7.14 MHz i 512 Kb rama... koji je to stroj bio a tek kada sam kupio prosirenje rama na 1Mb, jos ga se sjecam...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.