Najgluplji postovi na forumima

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

vuksamotnjak
Spol: M

Najgluplji postovi na forumima

Post Postao/la vuksamotnjak »

Ovo sam otvorio isključivo radi ovoga
Evo da ja objasnim zašto je linux smetlište i smeće na njemu!

1. sve je nekako jadno "tamno" minimalno, uopće mi ne ostavlja dojam da je to nešto za raditi kao windows 7

2. da ne pomišljam na njemu pokretati neku dobru aplikaciju, (komercijalnu, adobe, corel, autodesk) - (postoje neke šugave zamjene ali to nije to

4. On je kao brz i siguran jezgra mu je ovakva, onakva, tu nema ovog tu nema onog, no ustvari nema tu ničega što bi bilo dobro za koristiti.

5. Kad upalim komp i vidim onaj windows logo odmah se osjećam super imam os od poznate kompanije koja stoji iza svoga proizvoda.

6. Je da moš mislit .. linux u osnovi je besplatan, no postoji red-hat koji naplaćuje svoju distribuciju.. ok.. no onda već kad češ nešto platit zašto nebi uzeo windows koji je najbolji.

7. Windows je jednostavan za rad, sve na njemu radi, ja sam probo ubuntu, fedoru, i opensuse, niti na jednom mi nije sve radilo od prve i onda vi kažeta ma linux je BOG spram tamo nekog windowsa.

Windows odnodno kompanija Microsoft ga s pravom naplaćuje, jer im je proizvod pre dobar ima sve što čovjeku treba.. ne ko linux.. nešto mi nije ok ajomo u onu šugavu konsolu pisat neke hijeroglife.

Ma ajde oladite se od free open OS-a, nikad nije niti če biti nešto besplatno jednoako ili čak bolje kao ono što si platio, platio si i znaš da če to raditi i da nečeš morati učiti nešto svaki puta, jednom skužiš i dalje radi. Dok na linuxu u svakoj distri neki k je promjenjen i to ti tu drugačije.. a sve se temlji na istome..

Jedini pravi i dobar UNIX/LINUX je MAC OS X, on ima razvijenu mrežu programa i igria koji rade perfekto na nejmu koa i na pc-u odnosno windowsu,

I da Mac vjerojatno kasni za ostatkom tržišta zbog prilagodbe komponenata za svoju uparabu.

Vjerojatno kada izađe na tržite neki procesor graf itd. onda njihovi inžinjeri kreču s projektiranjem hlađenja, ploče, biosa, drivera i svega za komponenente i onda to malo traje.. ali ipak se konačno dobije kvalitetno i pouzdano kome je tako šta potrebno.
To se ja mislim može napisati jedino na BUG forumu. rofl rofl rofl rofl rofl
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Hugo
Kontakt:

Re: Najgluplji postovi na forumima

Post Postao/la Hugo »

Daj stavi link! :lol:
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
vuksamotnjak

オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

vuksamotnjak je napisao/la:http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/brzi-imac-uskoro/62394.aspx?page=1
Što reći...?

To je napisao vjerojatno neki klinjo u pubertetu, koji nema svoje mišljenje. Evo mu i drugog odgovora:
Znam da je najveća glupost, ali boli me glava i neznam šta da napišem o tom smeču od linuxa a da ima smisla

I da MAC OS X je UNX!

Datum rođenja mi nije stvaran .. to je od Filpe Masse ..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Hugo je napisao/la:To je napisao vjerojatno neki klinjo u pubertetu, koji nema svoje mišljenje.
Hm..ali taj cijeli post jest *njegovo mišljenje*, zar ne? :|
[Nemojte misliti da ga branim ili nešto takvo nedajbože :lol:]
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Abzeenth je napisao/la:
Hugo je napisao/la:To je napisao vjerojatno neki klinjo u pubertetu, koji nema svoje mišljenje.
Ma da, ali kasnije potvrđuje da je taj njegov post glupost. Zašto onda piše takve stvari, iako zna da su glupe?
vuksamotnjak

Abzeenth je napisao/la:
mah gle ok to je njegovo misljenje, al i moje misljenje je da je ovo vrlo glupo... Mozdg sam i ja malo pretjerao kada sam napisao da su pored linuxa win i x sranje (ok to i mislim) nisam trebo to bas tak napisat :-D Najvise sam to napisao zbog reakcije jer kad god je neka apple tema uvijek rat win vs os x, pa da vidim reakciju kad spomenem Linux i gle... Dobijem ovakvu glupost. Da nije tragicno bilo bi smijesno :-|
Abzeenth
Site Admin

Hugo je napisao/la:Ma da, ali kasnije potvrđuje da je taj njegov post glupost. Zašto onda piše takve stvari, iako zna da su glupe?
Zato što:
a) ne zna argumentirati to "svoje mišljenje" ali mora ga iznijeti inače neće moći spavati cijelu noć i umrijet će mu obitelj i mačka i djeca će mu hodati unatrag
b) je glup
c) all of the above

:D
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Abzeenth je napisao/la:
Hugo je napisao/la:Ma da, ali kasnije potvrđuje da je taj njegov post glupost. Zašto onda piše takve stvari, iako zna da su glupe?
Zato što:
a) ne zna argumentirati to "svoje mišljenje" ali mora ga iznijeti inače neće moći spavati cijelu noć i umrijet će mu obitelj i mačka i djeca će mu hodati unatrag
b) je glup
c) all of the above

:D
:thumbs

A, vuče, koliko vidim da si ti malo zahuktao to ovom izjavom:
Ajde vi svi probajte linux, pa če te vidiejti da je i mac i win smeče :)))))
Abzeenth
Site Admin

Bili bismo licemjerni kada bismo tvrdili da na ovom forumu nema postova koji s pravom zaslužuju mjesto u topicu ovakvog naslova. A što se tiče ovog, čini mi se da je taj lik već imao loše mišljenje o Linuxu, taj vukov post ga je možda samo potaknuo da podijeli to mišljenje sa svijetom.
Odgovori