PES fun club

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

stefan
Moderator
Spol: M

PES fun club

Post Postao/la stefan »

Vidim da nas ima.. :)
PES 2010 - preko 600 tekmi (Comunity mode)
Najčešće igram sa AC Milanom i Barcelonom

EDIT: nikad ne igram protiv računala, samo živa bića :) po mogućnosti dva na dva - ali nažalost puno češće jedan na jedan
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Gogy
Kontakt:

Re: PES fun club

Post Postao/la Gogy »

Ja sam strastveni igrač PES-a od samih početaka ovog serijala. Na žalost, najčešće igram protiv kompa, jer nekako su prošli dani kad sam išao kod ekipe i kad su oni meni dolazili doma pa smo igrali. A preko interneta ne mogu jer nemam para za flat rate. Najčešće igram sa AC Milanom, osim kad igram Master Ligu onda krećem sa nekim slabim klubom tipa Genoa i slični...
shicy

Post Postao/la shicy »

PES igram od PES-a 3...a 10-ku igram sa Aston Villom ;) meni idealan klub :bravo
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

i što kažete na PES 2011? :)
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

U redu, neki će sada reći da je ovo nešto tipično što bi ja rekao, ali ipak moram pitati. Nije li igranje PES i sličnih igrica zapravo ekstremni sadomazohizam? Što ne bi rađe išli van i igrali se u živo?! Nisam uopće ljubitelj sporta i osobno mislim da je GLEDANJE sporta jedna, onak, perverzija. Kužim zašto se IGRA; ono ideš uokolo, sa ekipom si i ide zabava. GLEDAT, ili čak igrat virtualno neku igru mi djeluje kao da gledaš TV program gdje se netko zabavlja na super-duper tulumu, dok ti sjediš pred tv, u mraku i hladnome sa čašom vode pore sebe. Zato eto, moje pitanje:
Što vidite u toj igri?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
kvaju

Post Postao/la kvaju »

Ja sam PES fan, igrao sam je od samog početka, veći sam ljubitelj bio Wining Elevena, ali slična je to stvar, samo na konzoli znači PS, i PS2 sam je igrao, dok nisam PS2 prodao, PS3 sam probao ga igrati, ali nije mi to to više bilo, općenito sam izgubio volju za igrama, otkako sam se rješio konzole, jedino CS mogu igrati, ništa više, i krivo mi je radi toga...
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to

LastFM grupa LINUXZASVE join us
charuga
Spol: m

Post Postao/la charuga »

@ shrike
nismo se prestali igrati zato sto smo ostarili vec smo ostarili zato sto smo se prestali igrati
mozda je to jedan od razloga sto neki vole igru a oni drugi su dosadni brundavci :mrgreen:
Gogy
Kontakt:

Post Postao/la Gogy »

stefan je napisao/la:i što kažete na PES 2011? :)
Dosta dobar, ali još uvijek daleko od nekog savršenstva. Ove godine je čak i FIFA dosta dobra. Tu su si negdje (inače sam mrzitelj FIFA-e. ali moram priznat da je dobra ove godine)
shicy

Post Postao/la shicy »

pes 11 je odličan...igrao sam demo...ono je odlična igra...čekam da brat nabavi punu verziju pa da se izguštan ko beba sa novom zvečkom :D
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

shrike je napisao/la:Što vidite u toj igri?
Vjerovatno isto ono što ti vidiš u starcraftu ;)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Odgovori