ubuntu... spam nas svagdasnji

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
zole052
Spol: M

ubuntu... spam nas svagdasnji

Post Postao/la zole052 »

od ubuntua 12.10 u dashu cemo svakodnevno gledati spamove sa amazon-a :facepalm

nadam se da ce to malo bolje rijesiti jer to nije losa ideja ali ne ovako kako je trenutacno izvedeno, ovako je looose...

fala bogu to ce se maknuti deinstaliranjem jednog paketa, tako da nece biti strasno ako to ljudi ne zele ali svejedno jos jedan :facepalm
http://www.omgubuntu.co.uk/2012/09/onli ... untu-12-10
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
max360se

Re: ubuntu... spam nas svagdasnji

Post Postao/la max360se »

Uopće se ne čudim.

Mint će postati još popularniji :D
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
zole052

Post Postao/la zole052 »

max360se je napisao/la:Uopće se ne čudim.

Mint će postati još popularniji :D
iskreno ja sam uvjek pizdio na one fore od mintovca sa trazilicama da oni zarade pare preko googlea i jahua u one patke-patke-idi pa na kraju uvjek ispadne da ides prvo na google.com pa tek onda pretrazujes ili mjenjas trazilicu u svakom browseru kojeg instaliras

ista stvar ali reano lakse maknuti paket sa apt-get nego ici mjenjati trazilicu u browseru

to je skroz normalno da rade, jedino bi ubuntu trebao to malo suptilnije napraviti, vidjeti cemo kako ce ispasti iako vjerujem da ce puuuno ljudi to maknuti odmah nakon instalacije...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
max360se

Novi korisnici tj. potencijalni, barem dio njih, reći će da su ovi još gori i da im reklama guraju pod nos, a sudeći po tome kakvu publiku tj. kakvi korisnici koriste Ubuntu mislim da dobar dio korisnika neće to maknuti.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
zole052

Post Postao/la zole052 »

max360se je napisao/la:a sudeći po tome kakvu publiku tj. kakvi korisnici koriste Ubuntu
sbatine
max360se

Pročitaj cijelu rečenicu, sam rekao da su svi takovi.
zole052

Post Postao/la zole052 »

max360se je napisao/la:Pročitaj cijelu rečenicu, sam rekao da su svi takovi.
aj aj, necu te tuci :mrgreen:
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

A couple of days ago, Mark Shuttleworth defended Canonical's decision of implementing an Amazon lens in Unity's Dash starting with Ubuntu 12.10, but he also shared an interesting view of the market.
http://news.softpedia.com/news/Canonica ... 4538.shtml
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Mislim da je ona sponzoruša Simona sve rekla

a još davno prije nje Abba

zole052

Post Postao/la zole052 »

pa normalno da je do para, sta je tu cudno... canonical nije dobrotvorna firma

sto vise para, vise ljudi zaposlenih, vise inovacija, kvalitetnija distra, vise reklama, veca penetracija na trziste, vise para i tako u nedogled... opet profitiraju i korisnici

kome se ne svidja ima drugih distra koliko hoces, fala bogu :)

opet sto se je canonical bolji to profitiraju svi (vise programa za linux, vise igara za linux, vise drivera za linux)

jedini koji ne profitiraju su oni koji ne zele da i drugi koriste linux pa se mogu osjecati ko "hakeri" kada dodju sa laptopom u drustvo sopak

(ajde u svemu tome ima i negativnog ali je ipak vise pozitivnog)
Odgovori