Prije kada bi mi se vidieo koji gledam na internetu ucitao do kraja pojavljivao u folderu /tmp ,ali vise nije tako!!??
Procitao sam da je to zbog novije verzije Adobe Flash Playera!!!!
Da li da uradim downgrade flash playera ili postoji neko drugo ,bolje resenje.
Sada je: 23 sij 2021, 22:01.
Moderator/ica: Moderatori/ce
11 post(ov)a
•
Stranica: 1/2. • 1, 2
Zadnja izmjena: qw3rty; 22 svi 2011, 16:02; ukupno mijenjano 1 put/a.
Zašto ti je bitno da video ostane u /tmp? Ako ga želiš sačuvati, onda upotrijebi neki od programa specijaliziranih za to.
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
/Zoran\ je napisao/la:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/

Sada ti se to sprema u cache folder browsera. Za Chromium je to:
/home/username/.cache/chromium/cache
Za Chrome:
/home/username/.cache/google-chrome/cache
Za Operu:
/home/username/.opera/cache
Za Firefox:
/home/username/.mozilla/firefox/nešto.default/Cache/
Za Chrome:
Za Operu:
Za Firefox:
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Hugo je napisao/la:Sada ti se to sprema u cache folder browsera. Za Chromium je to:
Za Chrome:
Za Operu:
Za Firefox:
Mislim da videa čak odmah briše, i da ih sprema u folder negdje sad je u novom firefoxu to sve postavljeno u tisuće poddirektorija, jako je teško naći.....
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
/Zoran\ je napisao/la:Mislim da videa čak odmah briše, i da ih sprema u folder negdje sad je u novom firefoxu to sve postavljeno u tisuće poddirektorija, jako je teško naći.....
Da, u Firefoxu je teško naći, no u Chromiumu ostane, i sve bude ok. No i ja koristim tu ekstenziju za Firefox, super je stvar..

One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
imaš minitube, umplayer.... za takve stvari.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
cinober je napisao/la:imaš minitube, umplayer.... za takve stvari.
Pa da, no ovom ekstenzijom jednostavno skineš dok surfaš.. Ima i ova ekstenzija koja mi je puno bolja:
https://addons.mozilla.org/en-us/firefo ... wnl-10137/
Dobiješ gumb ispod videa, i odabereš koji format želiš, koju kvalitetu, i to je to..

jjj je napisao/la:Zašto ti je bitno da video ostane u /tmp? Ako ga želiš sačuvati, onda upotrijebi neki od programa specijaliziranih za to.
Jer je tako prakticnije

Hvala svima.
11 post(ov)a
•
Stranica: 1/2. • 1, 2
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.