Sad sam probao ovu zadnju opciju i stvar je nešto bolja, ali još uvijek nije 100% identičan sa mojim dokumentom. Ali dobro ovo je zadovoljavajuće. Možda tako mora biti.

Moderator/ica: Moderatori/ce
Vl@do je napisao/la:Radim tablice u LibreOfficeCalc i sve pet ali kad šaljem to nekome tko još nije čuo za Linux onda oni to ne mogu ni otvoriti ni isprintati. Zato, prije nego pošaljem, spremim u format ".xlsx". E tu je problem što mi tada on pomiješa podatke u poljima, nekad promijeni debljinu crte (obruba)... Kako riješiti to da svi mogu vidjeti moj originalni dokument i isprintati baš onako kako sam ga napravio u svom LibreOfficeCalc ???
Sad sam probao ovu zadnju opciju i stvar je nešto bolja, ali još uvijek nije 100% identičan sa mojim dokumentom. Ali dobro ovo je zadovoljavajuće. Možda tako mora biti.
Vl@do je napisao/la:Ma toooo majstore. Super, riješeno. Još samo jedna sitnica kako maknuti oznake stranica i listova. U vrhu mi piše list 1, a u dnu stranica 1.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Vl@do je napisao/la:Radim tablice u LibreOfficeCalc i sve pet ali kad šaljem to nekome tko još nije čuo za Linux onda oni to ne mogu ni otvoriti ni isprintati. Zato, prije nego pošaljem, spremim u format ".xlsx". E tu je problem što mi tada on pomiješa podatke u poljima, nekad promijeni debljinu crte (obruba)... Kako riješiti to da svi mogu vidjeti moj originalni dokument i isprintati baš onako kako sam ga napravio u svom LibreOfficeCalc ???
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
max360se je napisao/la:Nema ti to veze s Linuxom, nego s tim da MS Office stariji od 2010 ne otvara OO/LO dokumente bez dodatka http://odf-converter.sourceforge.net/
Ako želiš da mogu kasnije uredjivati najbolje da im pošalješ kao Office 97/2000/XP/2003 radilo se o spreadsheet ili text dokmentu
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.